• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk adidas x Model Deerupt x
  Min. €
  Max. €

  Adidas Deerupt: Het net als blikvanger

  Wie loopt, ziet er beter uit. U bent fitter, jonger en dynamischer. Slank, met meer veerkracht, met een beter humeur: dat zijn hardlopers. Lopen werkt naar binnen toe. Lopen werkt naar buiten toe. Kijk maar eens naar de markt voor hardloopkleding. Hoeveel trends zijn er wel niet! Hoeveel stijlen en combinaties! Toonaangevende producenten van sportartikelen zoals Adidas geven het voorbeeld. De schoenenproducent uit Herzogenaurach produceert het ene topartikel na de andere. Adidas-schoenen hebben al lang veel meer terrein veroverd dan de atletiekbaan. Ze hebben de straat, de subcultuur en de hoge cultuur veroverd. Met de Adidas Deerupt laten de producenten uit Herzogenaurach nog een knaller zien. Deze sportschoenen trekken ieders aandacht. Uniek, buitenaards, verbonden. Waar u ook naartoe gaat met Deerupt aan uw voeten, één ding is zeker: u zult opvallen.

  Lees meer

  Welkom in de wereld van mesh

  Mesh heeft carrière gemaakt. Het fascinerende materiaal stond lange tijd slechts in de schaduw. Het verschuilde zichzelf als tricot stof in jassen en broeken en diende als functionele voering. Toen werd de stof ontdekt door de producenten van sportschoenen en maakte zijn opgang. De Deerupt van Adidas is het tot nu toe opvallendste bewijs van zijn carrière. Mesh heeft zijn succes verdiend. Het kunstvezelnet bezit eigenschappen die gewoonweg perfect zijn voor hardloopschoenen. Mesh is eenvoudig te verzorgen en kreukvrij. Mesh is luchtig en vochtregulerend. Mesh is cool. Net zo cool als de Adidas Deerupt.

  In het net lopen

  De schoenenmarkt is een ontdekkingsmarkt. Schoenontwerpers zijn altijd op zoek naar nieuwe, opwindende materialen. Ze kijken vooral graag naar de sneaker- en sportschoenenmarkt, omdat innovatie hier het werkingsprincipe is. Mesh is de lieveling van de modemarkt, het is als cool onderdeel te vinden in laarzen, hoge hakken en enkellaarsjes. Voor Adidas was het niet meer dan logisch om met de Adidas Deerupt het mesh-design op de voorgrond te laten treden. Reeds bij zijn voorganger, de Adidas Swift, maakten de producenten uit Herzogenaurach gebruik van oppervlakken van netstof. Alleen wordt bij de Swift de netoptiek niet door mesh, maar door Primeknit teweeg gebracht. De Adidas Primeknit is een gebreid synthetisch vezelmateriaal. De steken liggen dichter tegen elkaar aan, zijn meer gesloten en lijken meer filigraan. Dit creëert een subtiel netwerkoppervlak. Maar bij de Deerupt is er geen sprake van subtiliteit.

  Gestyled tot aan de zool

  Een grofmazig, gelijkmatig net bedekt de mesh-bovenkant van de hele schoen. Zelfs in de zool van de Adidas Deerupt gaat dit ontwerp verder. Het lijkt net alsof de nieuwe prestatieschoenen van Adidas in een wit boodschappennetje liggen. Dit irriteert onze kijk erop, maar trekt tegelijkertijd aan. Van één ding kunt u zeker zijn: als u deze schoenen draagt dan moet u een paar vragen beantwoorden. De nieuwe lifestyle-sneaker uit Herzogenaurach is uitgerust met een pastelkleurige EVA-middenzool (ethyleenvinylacetaat). Zo geeft de sportartikelengigant zijn Deerupt het beste wat er aan dempingsmateriaal op de markt verkrijgbaar is: veerkracht, trekvast, geïsoleerd, met een uitstekende demping en uit één stuk gemaakt. De Boost zool is echter weggelaten. Dit verleent het nieuwe model een slank, gesloten design. Een gewaardeerd contrast met zijn opvallende bovenkant.

  Duurzaam, volledig automatisch, Speedfactory

  Adidas is een trendsetter. De producenten uit Herzogenaurach weten wat de markt wil. En zij bepalen de richting. Adidas loopt voorop wat betreft de industrie 4.0. In de Ansbacher Speedfactory produceert Adidas volledig automatisch, met duurzame waardeketens en made in Germany. In kleine oplages kan de sportartikelengigant steeds beter op trends reageren en deze zelf bepalen. De Adidas Deerupt is daar een goed voorbeeld van. Daarmee plaatst u het mesh-ontwerp in het middelpunt en maakt u van het coole net het hoogtepunt van uw verschijning. Voor het mesh-design doet Adidas zelfs afstand van zijn strepen. Alleen het klaverblad is discreet op de hiel geplaatst. De karakteristieke Deerupt is wit. Kleurvarianten zullen beschikbaar zijn in antraciet, violet en rood/blauw.