• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk Converse x Model Miley Cyrus x
  Min. €
  Max. €

  De Converse x Miley Cyrus-collectie

  Dat Miley Cyrus een van de grootste popsterren van deze tijd is bekend. Sinds de samenwerking met Converse is ze ook een rijzende ster op het gebied van fashion. Het gaat Miley zelf daarbij niet alleen om nieuwe, trendy designs, maar eerder om het uitdragen van een bepaalde levensstijl, die in de Miley Cyrus Converse-collectie van de hiel tot aan de veters tot uiting komt.

  De schoenenlijn is bedoeld voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht.

  De samenwerking tussen Miley Cyrus en Converse staat voor openheid, zelfbewustzijn en een eigen, unieke stijl. Want alleen bijzondere schoenen maken een outfit echt compleet, en dat gaat veel verder dan alleen maar een paar dingen met elkaar combineren. Het is dan ook geen verrassing dat juist Miley met haar eigen collectie een duidelijk statement wil zetten. Converse als hét modemerk, dat door jong en oud ongeacht inkomen, status of huidskleur wordt gedragen, biedt Miley het perfecte platform om haar eigen levenswijze aan de man of vrouw te brengen.

  De schoenencollectie van Miley Cyrus voor Converse speelt hier handig op in en belichaamt de stijl die Miley al sinds vele jaren tot een wereldster van ongekende klasse maakt. Zo hebben de Converse x Miley Cyrus schoenen dan ook de typische kenmerken die telkens weer terugkomen in de kleding die Miley draagt als ze op het podium staat of op stap is. Ze geeft aan dat het design voor een belangrijk deel gebaseerd is op haar eigen stijl, ervaringen en ook haar persoon als wereldster om echt unieke Converse x Miley Cyrus-schoenen te creëren. De schoenen zijn met veel liefde voor detail vormgegeven wat duidelijk wordt in de opvallende accenten.

  Voor Miley lag de samenwerking met Converse voor de hand. Het merk is tenslotte bij allerlei verschillende culturen en in alle lagen van de bevolking heel populair. Schoenen van Converse zijn immers van goede kwaliteit en toch betaalbaar.

  Mileys schoenen zijn nu online en in Footlocker stores verkrijgbaar.

  Sinds begin mei 2018 zijn de schoenen bij Footlocker te koop: je kunt ze online bestellen of bij de Footlocker store in jouw stad kopen. De Miley Cyrus Converse-schoenen hebben natuurlijk het van Converse al bekende draagcomfort, zijn verkrijgbaar als laag en hoog model en hebben vooral op de zool en aan de achterkant veel leuke printjes. Daarmee heeft de Miley Cyrus x Converse-collectie alles in huis om een van de grootste zomertrends van dit jaar te worden.

  De collectie omvat daarnaast tevens kleding als broeken, bra tops en T-shirts. Of je de schoenen combineert met andere kledingstukken of voor een complete “Miley-outfit” gaat laten we natuurlijk aan jou over. Want dat is nu juist de filosofie van Miley: ze wil met haar schoenen en designs iedereen bereiken, ongeacht geslacht of cultuur.