• ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  // ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING! //
  Home
  Merk Jordan x Model Reveal x
  Min. €
  Max. €
  Jordan Reveal

  Jordan Reveal: van basketbalveld tot de straat


  Ooit ontwikkeld voor de basketbalsport, loopt de Jordan Reveal ook in de streetstyle aan een rap tempo binnen en komen we de schoen steeds vaker buiten het court tegen.


  Lees meer
  Michael "Air" Jordan: the godfather of basketball and… Jordan Reveal

  Wie kent hem niet, de meester van het basketbal: Michael "Air" Jordan. Zes kampioenstitels met de Bulls en vijf MVP-titels staan op naam van de BBall-legende. Daar komen nog diverse records en zijn mythische dunks en draaien bij. Geen wonder dus, dat Nike de lont geroken heeft en de bekende basketbalspeler in 1985 met het passende schoeisel uitrustte. Sindsdien blijft het succes maar duren en is de trendschoen niet alleen aan Michael Jordan voorbehouden, maar werd hij aan de grote massa ter beschikking gesteld. Het merk Air Jordan was geboren. Tot vandaag richten de sneaker regelrechte hypes bij de liefhebbers aan: geen release zonder urenlang kamperen voor de winkel en geen nieuwe start zonder binnen enkele minuten uitverkocht te zijn. Kenmerken van de speciale schoen: de zogenaamde Jumpman. Het logo toont het silhouet van Jordan himself in actie en is niet meer weg denken, als je over Air Jordan spreekt. Ook de Jordan Reveal vormt hierop geen uitzondering. Het gaat bij de Jordan Reveal daadwerkelijk om de kleine broer van de Jordan Eclipse, die als absolute verkoopshit van het huis geldt. Het bijzondere aan de Jordan Reveal: hij is speciaal gemaakt voor streetstyle. Je hebt dus geen pure sportschoen, maar een hip accessoire dat je in het echt sportieve daglicht stelt en je basketbaltalenten naar voren haalt.

  Basketbal als lifestyle

  Wie niet genoeg krijgt van basketbal, is bij de Jordan Reveal of Jordan Reveal Premium aan het juiste adres. De schoenen hebben een buitenzool de overeenkomst met de Jordan Eclipse niet kan verbergen. In ieder geval - en dat maakt de Jordan Reveal tot perfecte begeleiders op de straat – zet Nike bij zijn sneakers voor alle dag in op een mid-cut-variant. Ze zijn dus wezenlijk korter gesneden dan de Jordan Eclipse en dus beter geschikt om te relaxen of te flaneren. De Jordan Reveal is uitgerust met een ademend mesh-upper - bye, bye zweetvoeten! En dat zelfs, wanneer de thermometer weer eens alle records laat springen. Dankzij een zool uit phylon en een flexkern aan de voetbal loop je op wolken. De sneakers zijn super licht, absoluut aangenaam en ook nog goede gezondheidsboosters voor je voeten. Een goede demping is per slot van rekening niet alleen voordelig bij het dunken en rebounden. Natuurlijk mag ook de alom bekende Jumpman niet ontbreken: kleurig passend afgewerkt valt hij meteen op en geeft de sneaker net dat extra.

  Scoor style-punten met de Jordan Reveal

  Deze schoenen werden ontwikkelde voor coole streetstyles van basketbalfans, voor mensen die nog met het basketbalvirus geïnfecteerd moeten worden en natuurlijk voor trendsetters, die altijd de juiste neus hebben voor trends. Natuurlijk past daar de typische basketbal-look het beste bij. Uitgerust met een sportieve short en een jersey (opgelet: een echte kenner kiest voor nummer 23 – het legendarische getal dat MJ tot zijn overwinningen leidde) wordt de outfit van op het basketbalveld ook geschikt voor in je vrije tijd en ben je een trendy figuur in jouw stad. Kies voor zachte kleuren. De Jordan Reveal past hierbij in alle mogelijke combinaties zwart, wit of grijs die natuurlijk te vinden zijn bij Foot Locker. Je hebt toch een iets hippere voorkeur? Ook daar heeft de Jordan Reveal de perfecte oplossing voor. De sneaker is nu beschikbaar in opvallende kleuren. Of kies zoals de meester zelf en kies voor sneeuwwitte Jordan Reveal sneakers. Meisjes die basketballen, kunnen ook gelukkig worden met de Jordan Reveal: sneakers in roze of lila maken van jou de vrouwelijke Air Jordan, ook buiten het speelveld – nu ja, toegegeven: een beetje training hoort er ook bij

  Lees minder