• ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  // ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING! //
  Home
  Merk Nike x Model Flystepper x
  Min. €
  Max. €

  Nike Flystepper 2k3 - de toekomst van de sportschoen kun je vandaag beleven


  Met de Nike Flystepper waagt het Amerikaanse merk een blik naar de toekomst en biedt je een sportschoen die met geen ander model vergelijkbaar is. Gebaseerd op de Nike 2k3 als bekende basketbalschoen, stijg je met de Nike Flystepper 2k3 spreekwoordelijk op en zweef je met een futuristisch design boven de gewone sportschoenen uit. Hierbij staan de Nike Flystepper 2k3 zwart, rood en andere trendkleuren paraat om ze perfect op je andere sport- of vrijetijdsmode af te stemmen. Onze shop toont je, dat de perfecte merkkwaliteit van de Nike Flystepper 2k3 niet duur hoeft te zijn!


  Lees meer

  Buitengewone basketbal-schoen in echte merkkwaliteit

  Decennialang is Nike als trendsetter in de branche bekend, vanuit de USA worden jaarlijks nieuwe collecties met prikkelende details en extra’s gepresenteerd. De Nike Flystepper 2k3 hoort tot de jongste wapenfeiten van het merk, die zich met een glad oppervlak en klittenband van de optiek van traditionele basketbalschoenen afscheidt. In opvallende kleuren, bijvoorbeeld Nike Flystepper 2k3 rood, zet je op het speelveld of in je vrije tijd ware trends en trek je de aandacht. Ook in klassieke kleuren zoals bij de Nike Flystepper 2k3 zwart vallen de schoenen meteen op en begeesteren ze door optiek en draagcomfort.

  De Nike Flystepper zijn als high-top vervaardigd en kunnen in alle seizoenen en ook in de sporthal gedragen worden. Door de beide klittenbanden van de Nike Flystepper 2k3 rood, zwart en andere kleurvarianten kun je de merkschoen passend om je voet leggen, om bij alle sportieve bewegingen dezelfde stabiliteit en flexibiliteit te hebben. Bewust vertrouwt het Amerikaanse merk op een unikleurige look. Als Nike Flystepper 2k3 zwart of grijs trekken de futuristische sportschoenen zeker meteen de aandacht en hebben geen extravagante kleuren of patronen nodig.

  Bijzonderheden en kenmerken van de Nike Flystepper 2k3

  Ofwel als Nike Flystepper 2k3 rood voor dames, als Nike Flystepper 2k3 zwart voor heren of in neutrale kleuren - alle modellen hebben een dikke rubberen zool en een glanzende synthetische upper. Door de robuuste kwaliteit van de zool en het markante profiel ben je verzekerd van een perfecte tractie op alle ondergronden, vooral in sporthallen garandeert de Nike Flystepper een zeker stand en ondersteunt je springbewegingen. Met de overlay uit glad leer van de turnschoen pas je de zit van de Nike Flystepper aan jouw voorkeur en de komende opgaven bij de sportwedstrijd aan. Natuurlijk zijn ook deze elementen van je Nike Flystepper 2k3 rood, zwart of anders passend ingekleurd en ronden de schoenenoptiek perfect af.

  Anders dan bij klassieke sportschoenen is zelfs de kleur van de zool van jouw Nike Flystepper 2k3 perfect op de verdere schoenenoptiek afgestemd en wordt zo tot een stijlzetter zonder compromis. Zo is bij de zwarte Nike Flystepper 2k3 zwart uitsluitend de kleur van de zool, in alle andere modellen krijg je voor jouw Nike Flystepper 2k3 rood, bruin of andere kleuren als basis van de sportschoen. Midden- en buitenzolen van de Nike Flystepper zijn daarbij aan elkaar gelast, wat een aangename zit bij alle bewegingen bevordert en zelfs bij het dagelijks dragen tot een zeer lange levensduur bijdraagt.

  Voor Nike Flystepper 2k3 rood, zwart en verdere trendkleuren kiezen

  De combinatie uit synthetisch en echt leer kennen veel merkfans van Nike uit vorige collecties, bij de Nike Flystepper 2k3 wordt dit samenspel bijzonder aantrekkelijk omgezet. Leer zorgt daarbij voor het zachte en aangename karakter, waardoor de Nike Flystepper perfect rond jouw voet past. Het gebruik van synthetische stoffen draagt bij aan een gering eigengewicht en verhindert dat jouw voet bij iedere sportieve activiteit of bij het dagelijkse wandelen te snel begint te zweten. De schoenenoptiek wordt vervolledigd met het Nike-logo, dat decent op de voorkant aangebracht is en bij ieder model van de Nike Flystepper 2k3 rood tot de Nike Flystepper 2k3 zwart de basiskleur van de sportschoen weer oppakt.

  Als je al langer fan van de merkkwaliteit van Nike bent, zal de gelijkenis van de Nike Flystepper met het basismodel Nike 2k3 opvallen. Toen ontbrak nog de futuristische look van de nu benoemde modellen, in hun grondvorm en de kleurrijke veelvoud was de toekomst van de Nike Flystepper 2k3 toch al te overzien. Sluit je eenvoudigweg af van klassieke vormen en designs bij sportschoenen en toon met een Nike Flystepper 2k3 rood of andere aansprekende designs, dat echte trendsetters graag moed tonen.

  De Nike Flystepper eenvoudig en voordelig online bestellen

  Of je nu liever je nieuwe Nike Flystepper 2k3 in zwart, rood, grijs of een andere kleur hebt – onze shop toont je, hoe voordelig wereldberoemde merkkwaliteit kan zijn. In deze categorie ontdek je de Nike Flystepper 2k3 in alle gangbare varianten, die dames en heren evenzeer aanspreken en perfect bij een luchtige, sportieve kledingstijl passen. Zoals voor alle sneakers en andere schoenen in merkkwaliteit nodigen we je uit om je voordelige slag te slaan. Dat is zo enkel op internet mogelijk en helpt je erbij, je bewustzijn van merken altijd weer opnieuw te ontplooien. Ervaar bij de klik op aparte modellen meer over deze futuristische sportschoen en kies zeer voordelig voor de Nike Flystepper 2k3 zwart, rood & Co.!
  Lees minder