• ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  // ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING! //
  Home
  Merk Nike x Model Lunarcharge x
  Min. €
  Max. €
  Nike Lunarcharge

  Nike Lunarcharge – een hommage aan de legendarische Nike klassieker


  De Nike Air Max 90, de Nike Air Presto of bijvoorbeeld ook de Nike Air Current hebben iets gemeenschappelijk: deze drie modellen hebben, een complete reeks aan Nike klassiekers vertegenwoordigend, al lang een cultstatus bereikt en gelden als toonbeeld van de Nike mythologie. Zo kun je ook de nieuwe, nu in onze winkel verkrijgbare, Nike Lunarcharge interpreteren als een hommage aan de voorgaande geniale streken van de Nike ontwerpers. Want de nieuwste creatie van het huis van de bekende en geliefde sportartikelenfabrikant uit Beaverton (Oregon) heeft vele legendarische Nike silhouetten in een enkele schoen verenigd, zowel optisch als funtioneel. Daar is een uniek model uit voortgekomen, dat al kort na de introductie tot een collectors item is verworden. Dat is echter geen wonder, want de Nike Lunarcharge heeft in feite alles wat een ware sneaker-hit moet hebben.


  Lees meer
  Combinatie van cultus Nike features als kenmerk

  De ontwerpers hebben daarbij de afzonderlijke kenmerken en features van andere Nike modellen in een symbiose verenigd, die voortdurend rijkelijk charme en flair uitstraalt. Alleen het Air Flow neopreen buitenmateriaal en de opvallende zolen met de geïntegreerde Nike tekst kunnen als echte highlights bestempeld worden. Zonder twijfel zul je, als je een Nike kenner bent, direct de comfortabele Lunar zool herkennen. Deze typische Nike zool- voor de Nike Lunarcharge volledig herzien- en de bekende sok-achtige neopreen bovenkant zijn door de ontwerpers van het Amerikaanse sportartikelenbedrijf subtiel vormgegeven met verscheidene design elementen van de Nike schoenengeneratie van de jaren 90. Je kunt zowel features van de Nike Air Max 90, de Air Flow en bijvoorbeeld ook de Air Current herkennen. Dit alles maakt de Nike Lunarcharge een perfecte alledaagse schoen met een sportieve uitstraling.

  Innovatieve opvattigen staan sinds de oprichting hoog in het vaandel.

  Met deze schoen blijft Nike zonder twijfel trouw aan haar zwak voor innovatieve concepten. De onderneming heeft zich als wereldwijd sport- en inmiddels ook modemerk in dit verband altijd onderscheiden met de combinatie van innovatieve features, excellent vakmanschap en klasssieke ontwerpen. Niet voor niets kan Nike ondertussen terugkijken op een 50-jarig succesverhaal met betrekking tot sportschoenen en sportswear. Daarbij kwam het bedrijf via een omweg tot haar gedenkwaardige naam. Want eigenlijk hadden de Nike-oervaders gepland om in 1964 sportschoenen van Onitsuka Tiger te gaan verhandelen onder de naam Blue Ribbons Sport. Maar de beide ondernemers, middellange afstandsloper Phil Knight en prestatiecoach Bill Powermann, wilden meer. Zo breidden zij in het kader van een Uni-project de kleine firma uit om vanaf het begin van de jaren 70 over haar eigen producten te kunnen beschikken.

  Expliciete obligaties aan de Nike Runner traditie van de jaren 1990 en 2000.

  Het toenmalige startkapitaal bedroeg slecht 1200 dollar. Maar alleen al de naamgeving bleek, zoals we vandaag weten, een ware voltreffer. De beide Nike-oervaders leidden de naam Nike af van de gelijknamige Griekse godin van de overwinning en legden daarmee de basis voor een regelrechte zegetocht, die het toenmalige kleine project tot in de sport olymp bracht. Enerzijds streeft streeft Nike altijd het doel na om met haar producten en sport equipment iedere individuele atleet tot topprestaties te stimuleren met optimaal afgestemde producten. Anderszijds inspireert Nike ook toonaangevend de urban cultuur; in het bijzonder in de segmenten hip-hop, fun Sport, pop en streetwear speelt nike al jarenlang een ongekend toonaangevende rol. Vanaf de jaren 90 kon Nike met haar legendarische hardloop schoenen een reusachtie fanbase opbouwen.

  Nike Lunar Charge: sneaker- hybride- van alles het beste

  Zelfs de features van de runner modellen van vroegere jaren katapulteren nu ook de nieuwe Nike Lunarcharge in de ranglijsten ver omhoog. Zo hebben de ontwerpers bijvoorbeeld het al sinds 1988 toegepaste neopreen van de de Nike Air Flow, de vorm of het silhouet van de Nike Air Current en de opvallende Eye-Stays van de Nike Air Max 90 overgenomen. Als dominante factor fungeert daarbij de dikke zool, die aan de binnenkant met een lamellenstructuur, overgenomen vande Lunar Epic, is uitgerust. Ook opvallend is de royaal gestoffeerde hiel, wat al in de Aair Presto een vast onderdeel was. En ook de Nike Air Max stond met haar verstelbare oogjes model voor de Nike Lunarcharge. Wat in het bijzonder in het oog springt is de het dikke Nike tekst op de veel plaats biedende zolen, die het uiterlijk van deze sneaker-hybride nog iets extra’s geeft.

  Vele modellen wachten op je in onze shop

  Wanneer je in onze shop rondkijkt, vind je een grote keuze aan Nike Lunarcharge modellen. Daar zul je niet alleen de Nike Lunarcharge sneaker in de klassieke zwart-witte Oreon Colorway vinden. Wij hebben veel meer modellen in het portfolio die in compleet nieuwe kleurvarianten komen. Bijvoorbeeld de damesschoen Nike Lunarcharge Essentials in de kleuren violet-dust-wit-lime, de Nike Lunarcharge herenschoen in de kleurencombinatie blauw-wit-zwart of de eveneens bij ons voor de heren beschikbare Nike Lunarcharge Version in de Colorway zwart-donkergrijs-zwart – laat je eenvoudig inspireren door ons ruime assortiment en kies voor de Nike Lunarcharge die jij wil. Op welke Nike Lunarcharge model je je keuze uiteindelijk ook laat vallen, met onze Nike Lunanrcharge sportschoenen draag je in beginsel sneakers aan je voeten die een moderne street-style belichamen en als trendy cultobject zullen worden gezien.

  Lees minder