• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Maak deel uit van de Foot Locker-team

  Ben jij ook helemaal sneakersmaf?

  Bij Foot Locker kijken we graag vanaf de schoenen omhoog. Daar kunnen we nu eenmaal niets aan doen. We denken alleen maar aan schoenen. Onze schoenen, die van anderen ... We zijn op zoek naar mensen die in sneakers denken, die sneakers het belangrijkste in het leven vinden. Naar mensen zoals wijzelf dus. De mensen met wie wij omgaan vinden niets leuker dan te praten over sneakers en mee te gaan in de sneakersobessie van onze klanten. We blijven werken aan de sterkste en meest gepassioneerde verkoopteams die je in welke winkel dan ook zult vinden. Deel jij ons enthousiasme, onze energie en ons verlangen om de beste te zijn?

  Wil je werken op een plek waar het elke dag sneakerdag is? Denk dan goed na over de fantastische kansen die Foot Locker Europa jou kan bieden!

  Selecteer het land waarin u zich wilt aanmelden voor de werkgelegenheid.

  Australia

  Austria

  Belgium

  Canada

  Czech Republic

  Denmark

  France

  Germany

  Greece

  Great Britain

  Hungary

  Ireland

  Italy

  Luxembourg

  The Netherlands

  Poland

  Portugal

  Spain

  Sweden

  Switzerland

  Turkey

  USA