• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Hoe kan ik betalen?

  Foot Locker Europe accepteert verschillende betalingswijzen:

  Creditcards en betaalpassen

  Wij accepteren alle belangrijke creditcards en betaalpassen, zoals Visa, MasterCard en Delta.


  PayPal

  Zodra u uw bestelling heeft bevestigd, wordt u doorgelinkt naar de PayPal-inlogpagina voor het afronden van de betaling. Als u geen PayPal-account hebt, kunt u zich inschrijven op de PayPal-inlogpagina voordat u uw bestelling afrondt.


  Betaling onder rembours (alleen in Nederland)

  Hierbij kunt u bij levering de koerier contant betalen. In geval van een retourzending ontvangt u de restitutie via een bankoverschrijving, waarbij u een geldige bankrekening moet opgeven in hetzelfde land waar de bestelling is geleverd. Deze betaaloptie is momenteel alleen in Nederland beschikbaar en er wordt een bedrag van € 17,50 voor in rekening gebracht.


  iDEAL (alleen in Nederland)

  Op Foot Locker Europe kunt u winkelen met iDEAL, de veilige online betaalmethode die door de Nederlandse bankwereld ontwikkeld is. iDEAL maakt het mogelijk om via internetbankieren online te betalen.


  Sofort (alleen in Duitsland en Belgie)

  Sofort Bankieren is een internationaal bankoverschrijvingssysteem. Met Sofort hoeft u geen geld naar een virtuele rekening te sturen en u hebt geen creditcard nodig: u voert gewoon uw bankgegevens in en uw betaling wordt direct verwerkt.


  Footlocker:/web-secutiry.png

  Webbeveiliging

  Bij Foot Locker Europe kunt u veilig winkelen: uw bestelling wordt altijd via een beveiligde server verwerkt. U kunt dit zien aan het beveiligingssymbool onder in uw browser, maar ook aan het "https"-webadres. Wanneer u met een creditcard betaalt, zult u als extra beveiligingsmaatregel ook altijd gevraagd worden om de CVV-code in te voeren bij het afrekenen. U vindt deze code op de voor- of achterkant van uw creditcard (zie afbeelding). Ten behoeve van uw en onze veiligheid behoudt Foot Locker Europe zich het recht voor bestellingen via creditcards vast te houden ter verificatie.