• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home KidsTieners
  Merk Jordan x
  Min. €
  Max. €

  Legends van kleins af aan met Jordan junior

  Let them be legendary in de Jordan junior-collectie. Ontworpen door Michael Jordan, the legend himself, voelen ze zich meteen een basketbalheld in de kleding, sneakers en accessoires die voorzien zijn van het bekende Jumpman-logo. Zowel op het sportveld als op de speelplaats scoren ze alvast punten met hun unieke stijl in de outfits van Jordan voor meisjes en jongens.

  In de voetsporen van His Airness met Jordan junior

  Grote dromen starten klein met Jordan Junior. Zo ligt er grootsheid in het verschiet voor je kids met de collectie van Jordan voor meisjes en jongens. Met een nieuw paar Air Jordan-sneakers aan hun voeten of een gloednieuw shirt van His Airness krijgen ze vast een sterrenstatus op school. Laat je kleine sporters in de voetstappen treden van de Jumpman met originele sportkleding, casual streetwear, sneakers en accessoires. Zo domineren ze in geen tijd het basketbalveld én het speelplein en voelen ze zich onverslaanbaar!

  Cool kids on the block

  Michael Jordan weet als geen ander wat je nodig hebt om op te vallen op het sportterrein. Als ware basketbalheld domineerde hij jarenlang de basketscene en met die knowhow besloot hij de Jordan junior-collectie in het leven te roepen. Zo krijgt de volgende generatie basketballers een head start als het op hun outfit aankomt. De Air Jordan-sneakers uit de collectie van Jordan voor meisjes en Jordan voor jongens zorgen voor een droomdemping en -vering tijdens het lopen en springen. De sportswear is voorzien van ademende en waterafstotende materialen om volop te kunnen focussen op het spel.

  Outfits waarmee ze winnen

  In de collectie van Jordan junior veroveren je kids in geen tijd de wedstrijd en verschijnen ze als stijliconen op het sportveld. Combineer daarom een Jordan Rise-short met een Jordan Jumpman-jersey en een paar Air Jordan-sneakers voor een look die in de smaak zal vallen. Voor een outfit die ook naast het sportveld past, match je bijvoorbeeld een Jordan T-shirt of hoodie met een jeans en, uiteraard, een paar Air Jordans voor meisjes en jongens. Voor of na de training of tijdens een lazy day in het weekend zijn de sweatpants en sweaters een comfortabele keuze.

  Jumpman-goodies voor kids bij Foot Locker

  Heb je een echte basketbalfan in huis? Meet hem of haar dan een leuke look aan met de kleding, schoenen en accessoires van Jordan junior. Wij bij Foot Locker hebben alle items om His Airness te eren in stijl en dat tegen de beste prijzen. Bovendien zit je hier goed om de nieuwste trends en modellen te ontdekken. Een slam dunk in stijl!

  LAAD MEER