• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home KidsTieners
  Merk Nike x Model Air Max 720 x

  Hét fashionicoon in de basisschool

  Al sinds de jaren 80 en 90 is de Nike Air sneaker een groot succes en nog steeds is lopen op lucht booming. Nike heeft niet stil gezeten, waardoor de nieuwste modellen innovatieve transformaties hebben ondergaan. Daarom kun je nu kennis maken met de Nike Air Max 720 junior, een sneaker met een luchtzool die niet alleen rondom zichtbaar is, maar die je ook van boven en onder kunt bekijken. Love is in the air met de Air Max 720 junior: wat je kids ook van plan zijn, deze sneaker is er klaar voor. 

  When to wear?

  Wanneer dragen jongens en meisjes deze sneakers? De Nike Air Max 720 zijn gemaakt voor een casual look op het schoolplein. Draag de Air Max 720 junior bijvoorbeeld tijdens een potje voetbal, streetdance met de meiden, of tijdens het gamen. Het maakt niet uit wat ze doen, want de Air Max 720 junior sneakers steunen altijd het lichaam. Dit komt ook door de combinatie van stof en synthetisch materiaal: de ultieme match voor flexibiliteit en kwaliteit.

  Zo zit de Nike Air Max 720 junior in elkaar

  De Nike Air Max 720 junior heeft tot nu toe de hoogste Air-unit van alle Nike Airs, met maar liefst 38 millimeter lucht in combinatie met een doorschijnend dempingssysteem van 360 graden. Deze sneaker heeft dan ook de beste vering van alle eerder ontwikkelde Nike Air sneakers. En helemaal mooi: de zool van de Air Max 720 junior bestaat voor 75% uit gerecycled materiaal.

  Fun with fashion

  De Air Max 720 junior wordt bijvoorbeeld gedragen onder hun favo jeans of legging. Leuk in combinatie met bedrukte T-shirts en dan de Nike Air Max 720 voor meisjes erbij. Of stoere combi's met grijs en wit en het dan laten matchen met de Nike Air Max 720 voor jongens. Deze sneakers zijn geïnspireerd op verschillende natuurfenomenen, zoals bijvoorbeeld lavastromen en het noorderlicht. Dat geeft de Nike Air Max 720 junior zeer bijzondere colorways. Genoeg keuze dus om schoenen uit te zoeken die hoe dan ook passen bij de inhoud van de kledingkast.

  Scherp geprijsd en altijd trendy

  Waarom moet je deze sneakers voor kids bij Foot Locker kopen? Omdat Foot Locker de leukste modellen verkoopt tegen scherpe prijzen! Daarnaast weten wij bij Foot Locker wat de trends van dit moment zijn en vinden we het belangrijk dat jij altijd zo comfortabel mogelijk loopt in onze sneakers. Je haalt daarom in onze winkel of webshop alleen maar sneakers die trendy en ultracomfy zijn.