Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Melody Ehsani

Vind je eigen stem


Foot Locker lanceert een exclusieve capsulecollectie die ontworpen is door de nieuwe Global Creative Director of Women's Business, Melody Ehsani, waarmee consumenten worden uitgenodigd om zich goed in hun vel te voelen. 

“Onze focus ligt altijd op het verhogen van bewustzijn en het cultiveren van emancipatie. Stop met wachten om jezelf te zijn, is een van onze motto's.” – Melody Ehsani

Melody, geboren en getogen in een traditioneel Perzisch gezin in Los Angeles, meldde zich na haar schooltijd aan om rechten te gaan studeren. Kort daarna besloot ze echter haar hart te volgen in een vakgebied waar ze intern door aangetrokken werd - design. Melody gelooft dat ze voor design gemaakt is en wil helpen om nieuwe gedragspatronen en gelijkheid voor zichzelf en voor alle vrouwen in de toekomst te creëren. Haar stijl is geïnspireerd op tegenstrijdigheid, controverse, rechtvaardigheid en het verleggen van de grenzen.   

Melody is ook de visionair en ondernemer achter ME. – een streetwear merk gespecialiseerd in sieraden, schoenen en kleding met een boodschap die het landschap van toegankelijke damesmode heeft veranderd. Haar achtergrond in streetwear en haar liefde voor basketbal geeft haar alle tools die ze nodig heeft om inspirerende kleding te ontwerpen en creëren. Een deel van elk verkocht ME.-item gaat naar de bevordering en opleiding van vrouwen. 

Voor haar eerste collectie bij Foot Locker haalde Melody inspiratie uit thermische patronen om onze reactie op onze omgeving weer te geven. Dit wordt benadrukt door haar gebruik van kleuren geïnspireerd op de natuur en temperatuur. Ze wilde ook de verbinding tussen mensen vertegenwoordigen, zelfs op mondiaal niveau. Een van die geweldige verbindingen is sport, dus leunde ze op haar liefde voor basketbal om een collectie kleding en accessoires te ontwerpen die geïnspireerd was op het basketbalveld.

Melody's capsulecollectie bestaat uit een selectie van damesstijlen, die allemaal online verkrijgbaar zijn op Footlocker.eu in de maten XS-2X. Iets gezien dat je leuk vindt? Klik op de onderstaande producten en begin nu met shoppen!

BEKIJK DE COLLECTIE