Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Summer 2021

DE ZON TEGEMOET


Steek je hand op als je klaar bent voor de zomer! Dit komende seizoen is het tijd om samen met je vrienden van elk moment buiten te genieten. Of je nu tijd doorbrengt in het park of op je favoriete hotspot, met onze looks ga je helemaal stralen. 

Vergis je niet - pastelkleuren zijn nog steeds ieders seizoensfavoriet, en dat zal voorlopig nog wel zo blijven. Om ons te helpen al deze frisse stijlen naar een hoger niveau te tillen, hebben we de Amsterdamse Stripers Farzana en Amber gevraagd om ons te helpen op de set van onze campagne. 

'Het was erg leuk om mee te doen aan de shoot,' vertelde Farzana. 'Ik vond het geweldig om te zien hoe alles achter de schermen werkt.' Amber is het met haar eens. Ze zei: 'Ik vond het echt leuk om te zien hoe de campagnes bij Foot Locker verlopen. Ik heb al eerder achter een camera gestaan, maar het is leuk om eens een ander perspectief te hebben.' Hun favoriete artikel uit de collectie? Dat was ook unaniem: de tanktop van Nike die Amber droeg tijdens de shoot. 

In de sectie Recensies van Stripers vind je Farzana en Amber met de outfits die ze droegen tijdens de shoot. En ze geven je ook een voorproefje van de artikelen van de herencollectie. 

De straat is je catwalk. Zorg er daarom voor dat je de volgende keer in stijl op pad gaat. Bekijk de collectie nu. 

SHOP DE COLLECTIE