Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Tattoo Art

Laat Zien Wie Je Bent In Tattoo Art 

 

Bereid je voor op de tweede lancering van onze Spring 21-campagne 'Wear More Art’ Terwijl we dit seizoen in heel Europa creativiteit vieren, eren wij Tattoo Art. Ter gelegenheid van deze lancering werkten we samen met de Britse tattoo artist Jade Chanel om haar eigen interpretatie van de campagne te geven. Dit resulteerde in een serie sneaker-illustraties voor de collectie om anderen te inspireren tot Wear More Art. 

Jade Chanel is een tattoo artist uit Londen. Jade is beroemd om haar fine line tatoeages van bloemen en dieren en weelderige Egyptische scènes. Ze hoort bij een progressieve golf in hedendaagse tattoo art die empowerment, compassie en inclusiviteit bevordert.  

Jade reageerde: “Voor dit project heb ik inspiratie gehaald uit mijn tatoeagestijl. Ik sta bekend om mijn natuur- en bloemenelementen die veel ingewikkelde, fijne details hebben, maar ik gebruik ook een techniek die kruisarcering wordt genoemd, die helpt om mijn ontwerp overdraagbaar te houden op een schone stencil, die vervolgens op de huid wordt aangebracht. Dit werkte perfect voor dit project, omdat ik verschillende texturen moest laten zien voor deze iconische sneakers. Ik ben zo trots dat ik met Foot Locker aan dit project kan werken en ik kan niet wachten tot mensen mijn kunst in mei 2021 zullen zien. ”

Sneak Peak Achter De Schermen 

 

Maak kennis met: Zoie Kasper. Ze is een recruiter op ons hoofdkantoor van Foot Locker Europe. Fotografie is een van haar passies en daarom hebben we haar gevraagd om deel te nemen aan onze Spring 21-campagne als een van de fotografen op de set. Op dit moment heeft ze één tatoeage, maar ze zou er in de toekomst veel meer willen omdat ze veel verschillende ideeën heeft. We hopen dat deze campagne haar wat inspiratie zal geven voor haar volgende tattoo😉. 

BEKIJK DE COLLECTIE