Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Veelgestelde vragen

OVER FLX MEMBERSHIP

What is FLX Membership?

FLX membership is een membership programma van Foot Locker waarmee je XPoints kunt sparen voor aankopen bij Foot Locker en andere activiteiten. Deze XPoints kunnen ingewisseld worden voor aanbiedingen, events, producten en veel meer. Member worden is gratis en kan als je ouder bent dan 16 jaar (of toestemming hebt van een ouder of voogd).

Waar en hoe kan ik me inschrijven voor FLX membership?

Je kan je inschrijven voor FLX in één van onze Foot Locker & Kids Foot Locker winkels in Nederland, Frankrijk en Engeland of op de Foot Locker websites in deze landen. Let op, als je je in de winkel aanmeldt dan moet je alsnog je account online activeren. Doe dit binnen 6 maanden om aanspraak te kunnen maken op de XPoints die je met je aankoop op het moment van inschrijven hebt verdiend. Als je dit niet doet zal je account gedeactiveerd worden en verlies je je verdiende XPoints.

XPOINTS SPAREN

Hoe kan ik XPoints sparen?

XPoints kun je sparen bij je aankopen in alle Foot Locker en Kids Foot Locker winkels of de Foot Locker websites in de landen waar FLX actief is. Om te kunnen sparen in de winkel dien je je te identificeren als FLX member door je FLX barcode/nummer, e-mail of telefoon nummer te delen. Op de Foot Locker website dien je in te loggen met je FLX account om te kunnen sparen bij je online aankopen. XPoints worden niet toegekend bij het kopen van een gift card (cadeaubon), maar de XPoints worden toegekend zodra de gift card wordt gebruikt om een aankoop te doen.

Daarnaast kun je ook extra XPoints sparen met andere spaaractiviteiten zoals bijvoorbeeld met het aanbevelen van FLX aan vrienden, het delen van extra informatie over jezelf of het linken van je social media accounts. Kijk voor alle mogelijkheden in je FLX account op de website onder de sectie "XPoints Sparen".

Punten kunnen op dit moment niet gecombineerd worden of overgedragen worden aan een andere account.

Wat kan ik met mijn XPoints doen?

Je kan je XPoints inwisselen voor een wisselend assortiment aan rewards, zoals unieke producten, experiences en Foot Locker gift cards. Bekijk het huidige aanbod in je FLX account op de website onder de sectie "Rewards".

Hoeveel XPoints krijg ik per aankoop?

Voor elke euro die je uitgeeft bij Foot Locker/ Kids Foot Locker in de winkel of op de website (in de deelnemende landen) verdien je 100 Xpoints indien je aankoop is gekoppeld aan je FLX account.

Verlopen mijn XPoints na een bepaalde periode?

Al jouw XPoints zullen vervallen als je niet binnen 365 dagen na registratie opnieuw iets hebt gekocht bij Foot Locker / Kids Foot Locker. Andere activiteiten waarmee je XPoints hebt gespaard tellen niet mee voor het verlengen van de termijn en je punten verlopen dan ook 365 dagen na je laatste aankoop. Als je iets koopt maar daarna besluit terug te brengen dan schuift de termijn op naar laaste aankoopdatum + 365 dagen.

FLX REWARDS

Hoe wissel ik mijn XPoints in?

Log in met je FLX account op de Foot Locker website. Onder het kopje "Inwisselen" zie je alle beschikbare FLX rewards. Volg de instructies om XPoints in te wisselen voor een reward.

Waar vind ik alle FLX Rewards?

Alle actuele FLX rewards kun je vinden in je FLX account op de website onder het kopje "Inwisselen".

FLX MEMBERSHIP WIJZIGEN

Kan ik me uitschrijven voor marketing e-mails van FLX?

Het is altijd mogelijk om je uit te schrijven voor FLX marketing e-mails door op de link onderaan de mails te klikken. Je zult dan nog enkel e-mails ontvangen die gerelateerd zijn aan activiteiten op je account. Als je deze e-mails ook niet meer wilt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice.

Ik wil graag mijn FLX account en mijn persoonlijke identificeerbare informatie in mijn account verwijderd hebben.

Neem contact op met de Customer Service via deze link.