• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk adidas x Model Superstar x
  Min. €
  Max. €

  adidas Superstar - een echte Superheld

  De absolute cult sportschoen van adidas Originals is toch wel adidas Superstar, waarvan het verhaal in 1969 begint. De drie getande strepen aan de zijkanten en de teenflappen van rubber zijn kenmerkend voor dit model en gaven de adidas Superstart-schoenen in Amerika zelfs de bijnaam "schelptenen". De schoen werd oorspronkelijk ontworpen voor basketbalspelers, in een lage leren uitvoering. Lees meer
  Professioneel speler Kareem Abdul Jabbar speelde regelmatig in adidas Superstar. De bekendheid nam toe vanwege de populariteit bij artiesten, met name in de hiphop-scene. De legendarische New Yorkse hiphopgroep Run DMC trad op met adidas Superstar en wijdde in 1986 zelfs een nummer aan de schoen, met "My adidas":

  “my Adidas only bring good news
  and they are not used as selling shoes
  they're black and white, white with black stripe
  the ones I like to wear when I rock the mic“


  (My adidas van Run DMC’)

  De adidas Superstar is een echte streetstyle held. Trendy modeblogs vertellen hoe ze in verschillende combinaties gedragen kunnen worden en plaatsen afbeeldingen van outfits met de adidas Superstar. Ze worden vaak gedragen door vrouwen met boyfriend jeans, voor een casual uitstraling. Een andere combinatie die helemaal trendy is, is adidas Superstars dragen met een strakke spijkerbroek en een 'oversized' jas.

  adidas Superstar Supercolor

  In de lente van 2015 had de Superstar weer even een moment met de Superstar Supercolor-campagne. Zanger Pharrell Williams en adidas introduceerden Superstars in een serie van 50 kleuren. De schoenen zijn nu verkrijgbaar in geel, oranje, blauw, groen, paars, roze en ook in chique basiskleuren zoals grijs, bruin of zwart. De keuze is zo groot, dat iedereen de adidas Superstar Supercolor in zijn of haar favoriete kleur kan kopen. Het belangrijkste idee achter de campagne is het benadrukken van gelijkheid door diversiteit; gelijkheid via deze schoenen en diversiteit door middel van de 50 kleuren.

  adidas Superstar bij Foot Locker

  In de jaren '90 beleefde adidas Superstar de eerste comeback en nu, 20 jaar later, zijn ze weer terug. Gooi dus nooit een adidas Superstar weg. Zorg er liever goed voor, want we weten dat ze steeds weer in de mode komen! In de online winkel van Foot Locker kun je supercomfortabele adidas Superstar-schoenen voor dames, heren, kinderen en zelfs voor baby's vinden. Ook kun je nu de populairste Original Hero in klassiek wit met zwarte strepen of zwart met witte strepen kopen.

  Lees minder