• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk Fila x
  Min. €
  Max. €

  Fila - Iconisch in sport en stijl

  Fila staat voor kleurrijk en sportief, voor eigenwijs en stijlvol. Zo was Fila de eerste die in 1973 voor het eerst kleur introduceerde op de tennisbaan. Tot die tijd was tenniskleding voor mannen en vrouwen namelijk altijd wit. Het ontketende een revolutie! Net als Björn Borg en vele andere tennislegendes heeft ook schaatskampioen Sven Kramer dit Italiaanse topmerk als sponsor gekozen. Toon lef, show your guts, en voel je vrij in je eigen Fila kleding.

  Eigenzinnige collectie

  Heb je oog voor stijl en detail, dan kun je bij Fila naast kleding en sneakers, ook veel accessoires vinden. Van zweetbandje tot wallet, van sokken tot beanies en caps. Zeker kun je ook casual of classic sportswear in de collectie vinden. Zoek je nice velvet pants, coole shirts of een tennisrokje? Fila heeft het allemaal, maar net een beetje anders. Met een print of een kleur krijgt alle kleding een originele look met Italiaans Fila tintje. Natuurlijk heeft Foot Locker ook de sneakers van Fila in huis, want alleen met goede schoenen is jouw outfit perfect.

  Stijlvol anders

  Ga je eigen weg, breek uit de grauwe massa. Kies voor de originele mode van Fila en shine in elke omgeving. City, club, school of sport - jij straalt uit wat je wilt met een outfit van je favo brand. Fresh design, een retro touch of een strakke, sportieve lijn - Foot Locker zorgt altijd voor de nieuwste mode in elke actuele stijl en we hebben een ruim assortiment, zowel in de winkel als online. Voor sneakers, goede sportkleding of flexe citywear is Foot Locker het beste adres. Dat weet jij, daarom kom je bij Foot Locker shoppen als je iets speciaals zoekt.

  Smart, actually

  Foot Locker is trots op de smart fashion van Fila. Tijdloze kwaliteit, een herkenbare stijl, een iconisch merk - dat hoort allemaal bij Foot Locker. Daarom kiezen wij ook voor Fila. Past die brutale urban attitude ook bij jou? Kom dan in de shop van Foot Locker je nieuwe sneakers of je relaxte sportswear uitzoeken. Of koop lekker chill online. Fila brengt collecties voor fitte urban people, die een kleur aandurven. Wij bij Foot Locker houden van die eigen stijl. In onze shops vind je altijd de beste merken voor de beste prijzen. We houden van stijl, we houden van jou.

  LAAD MEER