• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home
  Merk Kappa x
  Min. €
  Max. €

  Kappa supports freedom

  Het Italiaanse merk Kappa past bij jouw flexe lifestyle. Het legendarische logo is spontaan ontstaan tijdens een foto-shoot voor swimwear in 1967. Een echte klassieker dus. De tegenlicht-foto waar een jongen en meisje rug aan rug zitten is uitgegroeid tot het iconische beeldmerk van Kappa. Sportiviteit en vrijheid voor iedereen, dat is hun boodschap. Dus als je het logo ziet, weet jij waar het voor staat.

  Lekkere hoodies, handige tassen of sleak pants

  Looking for something special? Kappa heeft unisex tassen die goed staan als je gaat shoppen. Multifunctioneel, want je sportspullen passen er ook in! Zoek je nog een fresh track suit, dan heeft Kappa loose fit pakken in verschillende kleuren. Check ook de slippers, schoenen, sokken en belts om je look af te stylen. Er zijn ook crop tops en track tops die perfect matchen met een high waisted jeans of met een mooie legging. Helemaal nice op een feestje, maar ook een originele edge in je dagelijkse outfit. Bij Foot Locker vind je alles van professionele sportswear tot noncha streetwear en flexe accessoires.

  Have a bit of fun in fashion

  Fashion waarin je relaxed de stad in gaat of lekker gaat chillen op de bank, gewoon even zonder stress. Young, urban, sportief - dat is wat Kappa wil uitstralen en dat is waar wij bij Foot Locker voor staan. Sportswear voor in de city, maar ook comfy clothes voor echte sporters. Kappa kleedt zelfs olympische sporters die alleen voor het beste gaan. De bies met logo op de pants en shorts is goed herkenbaar en staat voor ultieme Kappa-kwaliteit. Dat wil jij toch ook?

  Combineer comfort en fashion

  Heb je een relaxte stijl, ben je sportief en modebewust? Dan zul je bij Kappa veel items vinden om makkelijk met jouw look te combineren. Streetwear in veel frisse kleuren of in basic black, met een bies met het Kappa-logo en een easy fit. Voor jou is er altijd wat moois te scoren. Foot Locker heeft een ruime collectie van Kappa en alle goede brands van wereldniveau. Voetbalshirts en andere sportswear voor echte sporters, maar ook je urban outfit vind je bij Foot Locker.

  LAAD MEER