• ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  // ORDERS BOVEN £60 / €85 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING! //
  Home
  Merk Reebok x Model Classic x
  Min. €
  Max. €
  Reebok Classic Ripple Top

  Reebok Classic – stijlvoller dan dit kan je niet worden!


  De Reebok Classic kreeg zijn naam niet zonder een goede reden. Zijn ontwerp is klassiek cool en zijn geschiedenis gaat ver terug.


  Lees meer
  Op een dag…

  Het was in het jaar 1895 in Noord-Engeland – om preciezer te zijn in het kalme Bolton – dat het bedrijf J.W. Foster and Sons, gespecialiseerd in hardloopschoenen, werd opgericht. Een kwart eeuw later voorzag het familiebedrijf bij de Olympische Zomerspelen van 1924 de Britse atleten van hardloopschoenen. Hiermee verkreeg het bedrijf meer bekendheid, voor het weer even in onbekendheid terugviel. Toen brak het jaar 1958 aan, waarin twee kleinkinderen van de oprichter het bedrijf hernoemden als Reebok en het bedrijf nieuw leven inbliezen. Het merk had uiteindelijk zijn grote doorbraak in de jaren ’80, toen het vooral door zijn felgekleurde ontwerpen voor vrouwelijke schoenenliefhebbers populair werd.

  Het Freestyle model en andere voorgangers

  De constante toename in populariteit van het merk was vooral te danken aan de lancering van het Freestyle model in 1982. Deze schoen, die comfortabel en stijlvol was, viel perfect samen met het begin van het aerobics tijdperk. Het belangrijkste was dat dit de eerste schoen betrof speciaal ontworpen voor vrouwen. De felle kleuren van de Freestyle en zijn geschiktheid als sport- en vrijetijdsschoen maakte het de must-have schoen van de jaren ’80, waardoor dit model tot op de dag van vandaag in de typische stijl van die felgekleurde tijd doorgaat. Tegenwoordig heeft het de naam Reebok Classic en is het model zeer in trek onder trendsetters. Deze stijl is ook beïnvloed door andere modellen zoals de Reebok Classic Leather, de Workout, de Ex-O-Fit en de Newport Classic.

  Reebok – zo veel meer dan slechts een merk

  Maar Reebok kan zo veel meer doen dan slechts hippe, tijdloze trainers maken! Het merk staat aan de top op het gebied van mensenrechten en eerlijke productieomstandigheden – in 2004 was het zelfs het eerste bedrijf om officieel ekend te worden door de FSA (Vereniging van Eerlijke Arbeid). Daarnaast is het de exclusieve kledingleverancier van vele topdivisies zoals the NBA. Zelfs de nummer 1, FC Köln, werd van 2008 tot 2012 door Reebok uitgerust. Maar Reebok zou Reebok niet zijn als het niet trouw bleef aan zijn Britse roots! En dus sponsort het ook de premier league club Bolton Wanderers. De verbinding is zo sterk dat het stadion van het team zelfs het Reebok stadion genoemd werd tot 2014. Bovendien krijgt Reebok het constant voor elkaar om prominente designers aan boord te krijgen. Wereldberoemde personen als 50 Cent, Jay-Z, Kendrick Lamar, Travi$ Scott en Kid Ink hebben al samengewerkt met het merk. De hip-hop producer Swizz Beatsz is zelfs de ontwerpdirecteur.

  Dit wordt zeker weten je nieuwe favoriete schoen

  Met zo veel klasse is het onmogelijk dat de Reebok Classic niet je nieuwe favoriete schoen wordt! Dankzij de hoge kwaliteit leerbewerking en het comfortabele, lichte materiaal van de Reebok Classic Leather ziet deze er niet alleen indrukwekkend uit, maar voelt het ook alsof je over wolken loopt. De Reebok Classic Nylon zal ook een blikvangend effect op je voeten hebben. In felle kleuren als neon groen of geel, of pasteltinten als lila, lichtroze of abrikoos-oranje of klassiek zwart of wit – er is een juist model voor iedereen met de grote selectie kleuren! Je outfit is gegarandeerd een groot succes met de Reebok Classic – want deze geweldige modellen zijn een lust voor het oog. Een combinatie van gescheurde jeans en een los wit t-shirt is een bijzonder relaxte look voor jongens en meiden. Een leren jack eroverheen is de perfecte match voor koudere dagen. Zelfs voor de hippe maar tegenstrijdige stijl van een blouse of jurk is de Reebok Classic uitermate geschikt, doordat deze je stijl een lossere uitstraling kan geven. We durven te wedden dat je je Reebok Classics nooit meer uit zal willen doen!

  Lees minder