• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor orders boven de €30!
  Home Vrouwen
  Merk Nike x Model Air Force x
  Min. €
  Max. €

  Nike Air Force: klassieker op én buiten het basketbalveld

  De Nike Air Force is een legende op zich. De lange lijst van beroemde dragers zegt daarbij genoeg. Rappers Nelly, Kanye West en Drake gingen je al voor. Dit zijn absoluut all-time favorites! De sneaker uit de basketbalwereld, het was zelfs de eerste basketbalschoen met de beroemde Nike Air-technologie. Het is dan ook geen wonder dat dit vernieuwende model zo populair is geworden, ook buiten het basketbalveld. Het ontwerp van de Nike Air Force mag dan door de jaren heen vernieuwd zijn, de stijl blijft altijd herkenbaar.

  Sportief in verschillende modellen

  Je vindt de Nike Air Force in verschillende modellen: high, middle en low. De high Air Force is de absolute classic als basketbalschoen en verstevigd met een klittenband om de enkels. Klittenband vind je ook terug bij het middenmodel. Het lage model houdt je enkels vrij. Je kunt dus lekker variëren. Je herkent deze sneaker overigens ook vaak aan een zilver embleem door de veters. Met de Nike Air Force kun je prima sporten, maar natuurlijk ook gewoon chillen. De Nike Air Force 1 is een echte all-rounder.

  Air Force 1 voor een legendarische status

  Jij wilt weten wat je draagt, daarom hier wat wetenswaardigheden over de AF-1 op een rij. Wist je namelijk dat er meer dan 1700 kleurvariaties ontwikkeld zijn van de Air Force 1? Het bekendste zijn ze toch wel met hun wit-op-wit look, gevold door de variatie zwart-op-zwart. Clean én classic! De schoen is voorzien van échte Nike-technologie. De Air Pad in de hiel van de Nike Air Force 1 is gevuld met een inert gasmengsel. Dit is de “air” in Nike Air Force en daarom loop je supercomfortabel op deze sneakers. Doet de naam je trouwens verder ergens aan denken? Dat kan kloppen! De schoen is genoemd naar het vliegtuig dat de Amerikaanse president vervoert. De Nike Air Force 1 kun je met recht een legende noemen.

  Jouw sneakers eerst

  Jij weet wat je wilt en waar je heen gaat. Begin met sneakers en laat zien waar jij voor staat. Je hoeft niet in de spotlight te staan om gezien te worden. Draag Nike Air Force, vind je passende outfit, maar blijf bij jezelf. Op straat, op school, in het stadion of in de club - met je Nike AF1 ben je altijd klaar om de wereld aan te kunnen.

  Altijd de beste keuze bij Foot Locker

  Bij Foot Locker weten we alles van de nieuwste sneakers en hun legacy. We hebben de schoenen en kennen het verhaal, we weten wat je zoekt. Check onze collectie en kies de schoen die bij jou past.