• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home
  Merk Lacoste x
  Min. €
  Max. €

  Sportief én fashionable met Lacoste

  Maak kennis met Lacoste: een veelzijdig merk dat nog steeds blijft groeien in populariteit. Dat is ook niet zo gek want dit Franse merk, opgericht door René Lacoste en André Gillier, toont al sinds de vorige eeuw aan dat je zelfs als je gaat sporten chique voor de dag kunt komen. De stijlvolle items zijn direct te herkennen aan de subtiele, iconische krokodil aan de zijkant van de schoen. Maar je vraagt je misschien het volgende af: waarom is er gekozen voor een krokodil als logo? Deze keuze was vrij simpel: René Lacoste had als bijnaam 'le Crocodile', waardoor een krokodil het bedrijf perfect vertegenwoordigt.

  Sportief en klassiek maakt stijlvol

  Tijdens het uitzoeken van deze vlotte schoenen zal het je verbazen hoeveel keuzevrijheid je hebt. De designers van Lacoste hebben namelijk oogstrelende items ontworpen die passen bij jouw sporty outfits, maar ook een klassieke look tot een hoogtepunt kunnen brengen. Zo kun je helemaal zelf bepalen of je jouw fantastische enkels wil showen met een lage, zomerse schoen, of dat je liever gaat voor een hoger model dat jouw voeten de warmte biedt die ze nodig hebben. De schoenen van Lacoste zijn prima te combineren met een joggingpant, waardoor de outfit alsnog een stijlvolle touch krijgt. Bovendien kan de sneaker ook gedragen worden onder een mooie jeans of nette pantalon, zodat er een verfijnde look met sportieve twist ontstaat. Het mooie is dat zelfs kinderen met Lacoste schoenen sportief, maar toch netjes voor de dag kunnen komen. Je leest het al: het overweldigende aanbod en de mogelijkheden kunnen er bijna voor zorgen dat je keuzestress zult ervaren, maar gelukkig kunnen wij je ervan verzekeren dat elke keuze de juiste zal zijn.

  Jouw voeten verdienen Lacoste

  Dat de sneakers van dit veelzijdige merk eigenlijk elke outfit stijlvol kunnen maken is inmiddels wel duidelijk. Toch is het bij het uitzoeken van nieuwe schoenen niet alleen belangrijk dat je schoenen draagt die er goed uitzien, maar moeten de schoenen ook de ondersteuning bieden die jouw lichaam nodig heeft. Gelukkig zit dit wel goed bij de schoenen van Lacoste. De schoenen bestaan doorgaans uit leder, waardoor de sneakers soepel zijn en perfect om de voeten zullen aansluiten. Dit zorgt ervoor dat de schoenen altijd comfortabel zullen aanvoelen, of je nu loopt, sport of danst. Bovendien is dit materiaal een natuurlijk product dat ademt en is het duurzaam, waardoor jouw voeten voldoende lucht krijgen en je voor een lange tijd plezier kunt hebben van de sneakers. Daarnaast hebben de items sterke zolen, zodat je stevig en stabiel op de grond staat.

  Verrijk jouw garderobe met de krachtige items van Lacoste

  Waar kun je nu eigenlijk het beste deze Franse stappers kopen? Bij Foot Locker natuurlijk! Wij van Foot Locker willen we alleen het beste. Daarom bestaat ons assortiment dan ook alleen uit schoenen die het beste bij ons en bij jou naar boven halen. Lacoste past perfect bij deze zienswijze, waardoor deze items zonder enige twijfel aan onze voorraad zijn toegevoegd. Omdat het aanbod van dit veelzijdige merk zo divers is, hebben we bij het samenstellen van het assortiment overwogen keuzes moeten maken. Dat is zeker niet makkelijk, maar toch hebben we de diversiteit kunnen behouden, en is het aanbod helder én bereikbaar. Deze stappers zullen jouw voorkomen verbeteren, jouw sportprestaties perfectioneren en jezelf als persoon doen overstijgen. Misschien heb je het gevoel van Lacoste al ervaren, of wordt dit jouw eerste Lacoste experience. Wij weten hoe dan ook één ding zeker: deze stappers gaan jou en jouw omgeving zeker niet teleurstellen.