• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Orders boven € 30 hebben standaard gratis levering!
  Home
  Merk Nike x Model Tuned x
  Min. €
  Max. €

  Nike Tuned - Cultstatus door buitengewoon ontwerp en moedige kleurencodes


  Namen hebben de Nike TNS veel. Zo worden de Nike TNS ook graag Nike Tuned, Nike Tuned 1, Nike Trainers of ook gewoon Nike TN Air genoemd. Hoe je de Nike TNS ook het liefste noemt – het speciale ontwerp is altijd alomtegenwoordig. Geen enkele andere schoen heeft bij zijn release een dergelijk indruk achtergelaten. Meteen bij het eerste model van de Nike TNS toonden de ontwerpers welke kleurenkracht een monochrome schoen daarbij kan hebben. Binnen de kortste keren kreeg de Nike TN Air een reusachtige schare aan fans. Maar opgepast, met de Nike Tuned 1 of de Nike TN Air aan je voeten zul je meteen in het middelpunt staan. Het opvallende design en de vaak moedige kleurencodes van de Nike TNS garanderen dat...


  Lees meer
  De Nike TN is sinds 1998 in heel Europa geliefd

  De Nike Tuned of Nike TN is met zijn ongewoon extravagante en tegelijk agressieve stijl moeilijk door andere modellen te overtreffen. Alhoewel de Nike TN van het ontwerp af aan al ettelijke jaren op de teller heeft staan. De Nike Tuned werd namelijk al in 1998 in de versie AMP voor de eerste keer op de markt gebracht. Toen sprak de door loopschoenontwerper Sean McDowell ontworpen Nike TN de sneakerfans in heel Europa al aan; vooral in Frankrijk werd de Nike TN Air snel tot trendy cultobject. Vooral het in de Nike TN Air geïntegreerde Nike Tuned Air System baart veel opzien. Bij dit speciale systeem worden luchtbewegingen in de tussenzool mogelijk gemaakt, wat de schok van de Nike TNS duidelijk milder maakt. Deze innovatieve techniek, die tegelijk voor een excellente schokbescherming en voor een eersteklas demping zorgt, maakt de eerste versie van de Nike Tuned beroemd.

  Nike Tuned: Sean McDowell liet zich door de zonsondergang inspireren

  Bij deze ene versie van de Nike TNS bleef het evenwel niet. De Nike TN werd sindsdien in bijna ontelbare modelvarianten, bijvoorbeeld Nike TN Trainers, steeds weer opnieuw gebruikt. Mettertijd is de Nike Tuned dan ook in meer dan 100 colorways verkrijgbaar. Bij de kleurige samenstelling hoef je bij een Nike TN daarom geen enkel compromis te sluiten, gezien je combinatiemogelijkheden met betrekking tot de kleursamenstelling quasi oneindig zijn. Zowel voor alle leeftijden als echt tijdloos origineel fungeert bij de Nike TN Air het kleurenschema Hyper Blue. Voor deze Nike TNS variant liet McDowell door een zonsondergang in Florida inspireren. Karakteristiek voor de Nike TN in Hyper Blue zijn de zwarte strepen, die aan silhouetten van palmen doen denken. Ook de Nike TN Trainers zijn in knalblauw verkrijgbaar.

  Nike Tuned 1 - coole Retro Sneaker steekt boven de rest uit

  In de afgelopen jaren is de Nike Tuned 1, zoals hij vandaag de dag meestal genoemd wordt, in talrijke nieuwe kleurconstellaties verschenen. Als je het liever iets extravaganter wilt, is een monochrome sneaker zoals de Nike TN All Blue allicht de juiste keuze. Het krachtige blauw van deze Nike Tuned 1 versie trekt de aandacht op magische wijze aan. Even opvallend is de nieuwe Nike TN Air variant All Red, die met een bijna agressief design en een vuurrode colorway overkomt. Of de Nike TN in Hyper Blue, in All Blue, in All Red of een Nike TN Air versie in een ander design- respectieve kleurensamenstelling – bij alle Nike Tuned 1 modellen is de stijlvolle speelsheid alomtegenwoordig. Het design van de Nike TNS werkt gewild onrustig en baart altijd voor opzien. Decente terughouding, zoals het bij veel andere cleane Retro Sneakern het geval is, vind je bij Nike Tuned 1 niet. Deze schoen heeft opmerkzaamheid nodig.

  Extreem cool - de trendy Nike TN Black

  Bijvoorbeeld ook de extreem coole en trendy Nike TN Black. De in de Hip Hop-scene en vooral bij de Europese en Australische kids zeer populaire Nike TN Black zet de standaard met zijn monochrome designs. De kleurgeving en het ontwerp van de Nike TN Black fungeert daarbij niet enkel als begrip van Coolness. De Nike TN Black geeft tegelijkertijd immense charme en omgeeft je met een bijna geheimzinnig aura. Kijk het maar eens aan. Je zult je erover verbazen hoe vaak je Nike TN Black op straat, in clubs, bij events of bijvoorbeeld in het park tegenkomt. De Nike TN Black bestaat overigens ook in de zwartgele variant. In ieder geval moet dit zwartgele model geen hommage aan Borussia Dortmund voorstellen. In plaats daarvan fungeert eerder een futuristisch thema als inspiratiebron voor het opvallende design. Deze Nike Tuned 1 zet daarbij in ieder geval in op ongewone, maar eenduidige kleurencodes. Het is zeker, met deze optisch aantrekkelijke Nike Tuned 1 versie of ook met de coole Nike TN Black sta je snel in het middelpunt.

  Nike TN Trainers – van het ritmische tot het kantige ontwerp

  Of Nike TN Black, Nike Tuned All Red of de geliefde Nike TN Trainers – alle varianten overtuigen door buitengewoon ontwerp en een veelvoud aan kleurencombinaties. Juist de Nike TN Trainers sproeien daadwerkelijk ontwerp- en kleurideeën. Zo kun je bij de Nike TN Trainers bijvoorbeeld een eerder ritmisch ontwerp of toch een ongewoon kantig ontwerp kiezen. Kiezen kun je daarbij tussen Nike TN Trainers in grijs, blauw of zwart; bovendien krijg je de Nike TN Trainers in stofoptiek of in futuristische look. Natuurlijk zijn alle varianten van de Nike TN Trainers met de typische dempingsfunctie uitgerust. Maar geldt vooral bij de Nike TN Air alleen...

  Lees minder

  LAAD MEER