• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home
  Merk Puma x Model Rider x
  Min. €
  Max. €

  Puma Rider: topper met gloednieuw design

  Ga mee terug in de tijd, naar het jaar 1980. Dat is namelijk het jaar waarin de Puma Fast Rider geïntroduceerd werd: een comfortabele, maar simpele schoen om mee te sporten. Juist dat eenvoudige design zorgde ervoor dat deze schoen geen belemmering vormde tijdens het trekken van sprintjes, maar ook op langere afstanden altijd lekker bleef aanvoelen. De Federbein rubberen zool absorbeerde schokken als de beste en doet dat nu nog steeds. Wil je dus weer zo'n topsneaker, maar dan nóg beter? Ontdek dan de vernieuwde Puma Rider collectie.

  Elementen uit de jaren 80 met verbeterde materialen

  Geïnspireerd op de schoenen uit de jaren 80, maar dan cooler: dat is hoe je de Puma Rider het best omschrijft. De Puma Rider collectie heeft elementen van de Fast Rider uit 1980, inclusief de middenzolen van foam en de rubberen buitenzolen, die perfect zijn voor sportieve sneakerliefhebbers. Toch zijn de schoenen niet helemaal met elkaar te vergelijken. De gebruikte materialen zijn beter dan vroeger en de sneakers zien er veel toffer uit. Deze schoenen zijn natuurlijk erg geschikt om hard mee te rennen, maar laten je ook op straat opvallen.

  Een speciale schoen voor onevenaarbare prestaties

  Wat er zo speciaal is aan deze schoen? Het is een item dat gezien mag worden. Het gebruik van felle kleuren en de leren verstevigingen maken van deze schoen een creatief geheel. Niet alleen het ontwerp maakt deze sneaker uniek, maar ook over de sportieve features werd goed nagedacht. Neem bijvoorbeeld de grandioze Federbein rubberen zool, die schokken absorbeert en je voeten dus beter beschermt. Ook het superlichte gevoerde nylon maakt van elke stap een feest.

  Geef elke outfit kleur

  Wil je een look creëren die je zeker likes zal opleveren op Instagram? Neem dan foto's met de Puma Rider sneakers aan. Draag ze met een kort sneakersokje of met blote voeten en combineer ze met een gave jeans of een joggingbroek. Dankzij de felle kleuren mix en match je deze sneakers eenvoudig met zwart, wit of grijs. Je outfit krijgt met deze sneakers sowieso een lekkere boost.

  Foot Locker: dé hub voor leuke sneakers 

  Wij bij Foot Locker hebben een assortiment samengesteld met alleen maar gave sneakers van toffe merken. Geen enkele release zal ons ontgaan en daarom zal ook geen enkele release jou ontgaan. De prijzen zijn goed, het assortiment is top en je blijft altijd up-to-date dankzij Foot Locker! Ontdek de Puma Rider sneakers en nog veel meer in onze filialen of in onze webwinkel.