• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home
  Merk Reebok x
  Min. €
  Max. €

  Verhoog jouw stijlscore met de eigentijdse items van Reebok

  Als we het hebben over een merk dat altijd up to date is met de meest sportieve fashion van dit moment, dan hebben we het natuurlijk over Reebok. Deze Engelse onderneming bestaat al sinds 1924 en is zo populair dat het niet meer weg te denken uit de fashion industry. Mannen, vrouwen en zelfs kinderen kunnen met de sneakers en kleding hun sportprestaties verbeteren. Bovendien kunnen de items niet alleen ingezet worden tijdens het sporten, maar kunnen ze ook jouw fashionable outfit naar een hoger level tillen. Vraag je je nog steeds af of Reebok cool is? Geen twijfel over mogelijk!

  Uitstekende sportprestaties dankzij klasse en comfort

  Dankzij Reebok hoeft jouw zoektocht naar een nieuwe sneaker niet lang te duren. Al vanaf het moment dat je jezelf een nieuw paar cadeau doet, zul je merken dat je dit al veel eerder had moeten doen. Dankzij de natuurlijke vorm en stabiliteit van de schoenen krijg je de motivatie die je nodig hebt om jouw sportieve leven op te pakken, of juist nog een tandje bij te zetten. Hardlopen, crossfit, tennis; sporten is hot en wordt nog hotter met de juiste fashion. Wanneer je alleen met het beste genoegen neemt, kun je er zelfs nog voor kiezen om jouw outfit af te maken met sporty kleding van hetzelfde merk. Eigenlijk kun je ervan uitgaan dat het niet gaat blijven bij één item van dit toonaangevende merk. Eens een Reebok lover, altijd een Reebok lover.

  Jij plus Reebok maakt Instagrammable

  Alle influencers zullen het eens zijn met het feit dat de items van Reebok het leven extra Instagrammable maken. Behalve de prettige pasvorm die nauw aansluit om de voeten en stevigheid biedt waar dat nodig is, zijn de sneakers dankzij het modieuze design items die aan de buitenwereld geshowd mogen worden. De schoenen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, waardoor het heel goed mogelijk is om een paar te vinden dat echt bij je past. Ga je het liefst voor een minimalistische, maar o zo stijlvolle sneaker die gemakkelijk te combineren is met diverse outfits uit jouw garderobe? Of heb je liever een schoen die direct alle ogen naar zich toetrekt, waardoor je je om de rest van jouw outfit eigenlijk totaal geen zorgen meer hoeft te maken? Je zult je hoe dan ook comfortabel en stijlvol voelen, waardoor je er klaar voor bent om jouw dag te rocken.

  Wij houden van Reebok

  Wij van Foot Locker hebben zelf ervaren wat de voordelen zijn van het dragen van items van dit veelomvattende merk. Al bij het aantrekken van de eerste schoen wisten we dat dit was waar we naar op zoek waren. De tweede schoen zorgde ervoor dat we het zeker wisten: Reebok is een merk waar we van gaan houden. Wil je weten of Reebok ook voor jou geschikt is? Natuurlijk! Het assortiment van Reebok bestaat namelijk uit items voor mannen, vrouwen én kinderen. Bovendien is het aanbod zo samengesteld dat er voor elke persoonlijkheid een passend item beschikbaar is. De echte durvers kunnen hun creatieve expressie uiten met sneakers en fashion die net een beetje anders zijn dan de 'doorsnee' items, en is er ook aan de prettige, ingetogen consument gedacht met schoenen en sportkleding die uitermate fraai zijn om te zien en de garderobe perfect zullen aanvullen. We hebben er daarom voor gezorgd dat er een ruim aanbod beschikbaar is met verschillende producten van dit veelzijdige merk en zijn er absolutely klaar voor om ook jou de Reebok stijl aan te meten.

  LAAD MEER