• ORDERS BOVEN € 30 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  Orders boven € 30 hebben standaard gratis levering!
  Home
  Merk Reebok x
  Min. €
  Max. €

  ‘t Is Reebok dat de klok slaat bij Foot Locker!


  Reeboks Vroege Begin

  Reebok is een van de meest invloedrijke en langstlopende atletische merken in de geschiedenis. Opgericht in 1890 in Holcombe Brook, een klein dorp negen kilometer van Bolton in Engeland, door Joseph William Foster. Reebok stond altijd voor vooruitgang en prestaties.
  Lees meer

  Vanaf het begin was het de bedoeling van het merk om atleten van de beste spullen te voorzien om hun volledige potentieel volledig tot recht te laten komen. Reeboks producten warden al snel ontdekt door de beste atleten die ze begonnen te dragen bij grote sportevenementen. In 1924 droegen Britse atleten Reeboks schoenen tijdens Zomerspelen in Parijs. Na jarenlang de naam Foster and Sons te hebben gedragen, nam het bedrijf in 1958 de bijnaam Reebok aan. Reebok betekent in het Afrikaans een soort antilope. Een enorm snelle antilope. In 1979 kwam Reebok eindelijk in de USA terecht en vergrootte succesvol het productengamma naar renschoenen en basketbalschoenen.

  Reeboks Eerste Gouden Eeuw– 80’s en 90’s

  Nadat het zijn reputatie decennium na decennium had opgebouwd, begon Reeboks gouden eeuw daadwerkelijk in het begin van de jaren ’80 met de opkomt van de fitnesshype en de daaropvolgende lancering van de Reebok Freestyle sneaker, de eerste atletische schoen ontwikkeld voor vrouwen. Die periode markeerde de lancering van Reeboks eerste belangrijke betrokkenheid bij sportkleding en accessoires.

  Later verbreedde Reebok zijn horizon naar basketbal en scoorde uitmuntende deals met NBA-supersterren Shaquille O’Neal en Allen Iverson, toen allebei de meest iconische sneakers ooit gemaakt, zoals de legendarische Reebok Pump, en allebei met hun eigen collectie basketbalschoenen. Door de voortschrijdende technologie was Reebok een belangrijk component in schoenontwerp. Daarnaast begon Reebok met ongeziene vernieuwingen en had het een groot aandeel in de technische vooruitgang van atletische schoenen. Reebok was ook de officiële leverancier voor en de NHL en ook de NFL, wat zorgde voor meer bekendheid bij atleten.

  Reeboks Tweede Gouden Eeuw - Nu

  Vandaag is Reebok meer dan ooit betrokken bij sport, met veel innovatieve ontwerpen in zowel schoenen en kleding. Het merk is ook een officiële partner van de UFC en van de CrossFit beweging en blijft nog steeds relevant in de categorie van straatschoenen, constant bezig met het maken van aansprekende lifestyle, casual schoenen en kledingcollecties met modellen als de retro Ventilator en Reebok Classic, tijdloze modellen die nu nog altijd even populair zijn. Neem hieronder een kijkje naar onze Reebok-collectie, inclusief verschillende ongewone en exclusieve modellen.
  Lees minder

  LAAD MEER