Meteen doorgaan naar hoofdmenu

bellen en ophalen

BELLEN EN OPHALEN NU BESCHIKBAAR IN ALLE WINKELS EN WHATSAPP-OPTIE IN GESELECTEERDE WINKELS

HOE HET WERKT

Ga online en kies een artikel

Voor een veilige winkelervaring blijven we bellen and ophalen aanbieden. Om van deze service gebruik te maken, hoef je alleen maar een artikel online te kiezen dat opvalt en een van onze winkels te bellen/een bericht sturen om te controleren of het op voorraad is. We zullen dan het artikel van jouw keuze reserveren. Op deze manier hoef je niet in de rij te staan om je favoriete streetwear te bemachtigen. Houd er rekening mee dat onze winkels meestal een reserveringsbeleid hebben van 24 uur.

Als de winkel die je hebt gebeld niet het/de artikel(en) heeft die je wilt, hoef je je geen zorgen te maken. Blijf gewoon aan de lijn en we zullen ons best doen om een andere winkel in de buurt te vinden die het/ze wel heeft.

Bellen en ophalen

Je kunt contant of met een kaart betalen (debet- of creditcard). Zodra je betaling is voltooid, overhandigen we je aankoop.

Retourneren en ruilen

Als je je aankoop wilt retourneren of ruilen, accepteren we binnen 28 dagen na aankoop retourneringen van ongedragen artikelen. 

Virtuele WhatsApp-winkelervaring

Weet je niet zeker welk artikel je wilt? Stuur ons een bericht* op Whatsapp en we bellen je om je de beschikbare opties te laten zien. Daarna houden we het/de artikel(en) voor je gereserveerd en kun je het/ze komen ophalen in de winkel.

*Alleen beschikbaar in de volgende winkels: 

Amsterdam, Kalverstraat

Mobile: +31 6 8992 4419

Bekijk onze winkels bij jou in de buurt