• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home HerenSchoenen
  Merk Puma x
  Min. €
  Max. €

  Ga sneller en verder met Puma sneakers

  Het flitsende, iconische logo met de atletische, springende poema ken je vast wel. Het merk Puma staat namelijk voor snelheid, spirit en stijl en dat wordt ongetwijfeld gereflecteerd in het trendy assortiment met Puma schoenen voor heren, dat je in de webshop van Foot Locker kunt vinden. Puma sneakers en schoenen zijn gemaakt om je sneller je doelen te laten bereiken en werkelijk tot het uiterste te gaan. Natuurlijk blijven je sneakers ook door hun fancy en kleurrijke look zeker niet onopgemerkt! Benieuwd naar de Puma sneaker voor heren? Lees dan snel verder.

  Schoenen voor sport en lifestyle

  Foot Locker biedt je een assortiment boordevol trendy modellen als het om sneakers en schoenen van Puma gaat. Het assortiment van Puma met schoenen voor heren is dan ook zowel voor de stadsmens als voor de sporter een ideale keuze. Een Puma sneaker voor heren is een interessante combinatie van een coole, sportieve look en een ontwerp dat gemaakt is om te tonen op straat. Heb je bijvoorbeeld de tijdloze suède klassiekers al ontdekt? Hiermee onderstreep je ongetwijfeld een levensstijl waarin sport en stijl centraal staan.

  Geïnspireerd op de ruimte

  Heb je de collectie van Puma met schoenen voor heren al eens nader bekeken? De schoenen hebben vaak een wat futuristische look en dat is niet verwonderlijk. Sommige schoenen zijn namelijk geïnspireerd op de ruimte, het sterrenstelsel en de snelheid van de zwaartekracht. Andere schoenen refereren aan de kracht van de (soms onstuimige) natuur en tonen met hun kleurrijke combinaties dat sport en streetstyle buitengewoon goed samengaan.

  Sportieve performances komen op de eerste plaats

  De Puma sneaker voor heren heeft uiteraard heel wat te bieden aan mannen die elke dag sporten. Van lage schoenen voor hardloopsessies tot indoorschoenen met een comfortabele demping en een optimale grip: dit merk heeft het allemaal. De performance-collectie van Puma met schoenen voor heren bevordert hoe dan ook je prestaties en is voorzien van slimme technologieën, zoals de klassieke Puma Formstrip, een belangrijk designelement om de voet te stabiliseren. Dus of je nu voetballer, basketballer, tennisser of atleet op de atletiekbaan bent: het assortiment van herensneakers geeft je de ondersteuning die je als competitieve sporter nodig hebt.

  De Puma sneaker voor heren vind je in de webshop van Foot Locker

  Als de Puma-collectie van Foot Locker je wel aanspreekt, dan zit je hier precies goed! Wij bij Foot Locker zorgen er namelijk voor dat je niet ver van je nieuwe aanwinst verwijderd bent. Surf naar de webshop en bestel je Puma sneakers in slechts enkele minuten.

  LAAD MEER