Meteen doorgaan naar hoofdmenu

adidas Original Yeezy bij Foot Locker

Kanye's signature sneaker - adidas Yeezy

 

adidas + Kanye West = adidas Yeezy a.k.a. de ultieme samenwerking! Kanye West gooit hoge ogen met het ontwerp van zijn nieuwste sneakers. In samenwerking met adidas bracht hij in februari 2015 de eerste versie van de adidas Yeezy (ook wel Yeezys genoemd) op de markt. Door de fijne vormgeving en de limited oplage groeiden ze al snel uit tot een van de meest felbegeerde exemplaren in de sneakerwereld. Ze zijn pas een paar jaar te verkrijgen, maar je kunt ze al rustig een cult shoe noemen. Onder de fans bevinden zich grote namen als Jay-Z en Macklemore. Check dus nu Kanye's signature sneakers.

 • adidas Yeezy voor echte sneakerfans

  Je kunt maar beter zuinig zijn op een collector's artikel als de Yeezy, deze draag je om op te vallen. Reken maar dat andere sneakerfans er jaloers op zijn! Je hoeft je daarom ook niet af te vragen hoe je jouw Yeezy's het beste kan combineren. De Yeezy sneaker maakt jouw look. Deze sneakers zijn fashion! Toch maak je natuurlijk de beste combinatie door trouw te blijven aan de roots, namelijk met je favoriete streetwear. Bij Foot Locker zien we ze bijvoorbeeld graag met een tapered jeans en een oversized unicolor t-shirt. Daarmee heb je stijl, maar leidt niets af van jouw paar felbegeerde Yeezy's.

 • Yeezys - premium materials and supreme comfort

  Niet voor niets zijn de adidas Yeezy Boosts al sinds de release in 2015 een echte hype. Kanye's signature sneaker heeft veel eigenschappen die deze tot iets speciaals maken. Ze beschikken ze over een fancy Primeknit-upper van stof met subtiele canvas details. Bovendien zijn de adidas Yeezy Boost sneakers voorzien van de comfortabele originele adidas Boost-zool. We hoeven hier niets meer aan toe te voegen, echte premium materialen dus! Dan hebben we het nog niet eens gehad over de originele colorways. Kanye laat hierbij zijn beste smaak zien. Het is geen wonder dat de sneakers altijd binnen de kortse keren zijn uitverkocht -

  who says you can't feel amazing while you look on point?

  Een bijzondere sneaker heeft weinig nodig. Jouw Yeezy is stijl, hoe je deze ook combineert. Draag je ze met lange sportsokken of juist enkelsokken om ze extra op te laten vallen? Doe je ze aan bij je joggers, shorts of jeans? Jij bepaalt.

 • Koop adidas Yeezy online bij Foot Locker

  Wil jij ook een paar adidas Yeezy's? We zien je hiervoor graag in onze Foot Locker bekijken, online of in een van deze filialen.

  Maar je kent ons, we doen altijd ons uiterste best om onze voorraad met de beste sneakers aan te vullen! Bij ons kun je altijd terecht voor een groot en exclusief aanbod aan andere sneakers en accessoires!