Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Community Page Londen

Ontmoet de Topcats

De Brixton Topcats zijn een gerenommeerde en gerespecteerde Britse basketbalvereniging, met een grotere trofeeënkast en bekendere alumni dan elke andere vereniging in het land. Maar dat is niet het enige indrukwekkende kenmerk van de vereniging. Sinds hun oprichting streven de Topcats ernaar om jongeren te motiveren door middel van basketbal. Zij denken dat de sport een positieve invloed zal hebben op het zelfbeeld, het zelfvertrouwen en de mentaliteit van de spelers.

Ter nagedachtenis aan coach Jimmy Rogers

We kunnen met trots vermelden dat we met deze fantastische vereniging samenwerken om de sport op lokaal niveau verder te ondersteunen en de basketbalgemeenschap in Brixton te helpen cultiveren. Als onderdeel van ons partnerschap hebben we beloofd de vereniging te steunen bij het herdenken van de coach, de legende, de oprichter en peetvader van de Brixton Topcats: Jimmy Rogers.

Jimmy was toegewijd aan het verbeteren van de levens van de volgende generatie spelers. Hij wilde dat alle spelers die hij coachte en tegenkwam zonder uitzondering zouden uitblinken, zowel op het speelveld als daarbuiten. Jimmy was een rolmodel en een inspiratie voor iedereen die hem kende. Ter ere van zijn nagedachtenis en als eerbetoon aan het succes en de prestaties die hij in gang heeft gezet, hebben we samen met lokale kunstenaar Benjamin Wachenje een visuele tijdlijninstallatie gemaakt in onze Brixton-winkel, die belangrijke momenten in zowel Jimmy's leven als de geschiedenis van de vereniging in de schijnwerpers zet.

Leden van de vereniging werden ook in de winkel uitgenodigd om hulde te brengen aan Jimmy en hun eigen persoonlijke berichten te schrijven ter nagedachtenis aan de lokale held. Deze berichten kunnen gedurende de hele maand oktober worden bekeken in onze Brixton-winkel.

Bring back the icons?

Toen we voor het eerst samenwerkten met de Topcats was een van hun grootste dromen om hun legendarische merch weer terug te brengen. En dat is precies wat we hebben gedaan. In nauwe samenwerking met de vereniging hebben we een ontwerp gemaakt voor alle producten, met het logo van de Topcats als centrale focus. Foot Locker heeft niet alleen een speciaal tenue ontworpen voor alle teamleden, maar we hebben ook een speciale collectie producten voor jou gemaakt!

De artikels zijn nu exclusief verkrijgbaar in de Brixton Foot Locker-winkel of via de officiële website van de vereniging https://www.brixtontopcats.org Alle proceeds of the merchandise go directly to the club. Check out the products below, all worn and styled by Topcats' very own members.

SHOP DE LOOK