Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Crooks Castles Black White Trend

Black & White-collectie


Er is een reden waarom de klassieke zwart-wit trend zo populair is – hij is makkelijk te dragen, ziet er goed uit en is tijdloos. Met deze contrastrijke match val je op zonder dat het lijkt alsof je te hard je best doet, voor een moeiteloze moderne look. Met zwart en wit zit je altijd goed.

Monochrome sneakers

Een ander voordeel van de zwart-wit trend is dat sneakers er geweldig uitzien. Een driedubbele zwarte of driedubbele witte sneaker, ook wel monochrome kleurstelling genoemd, ziet er netjes en stijlvol uit en verveelt nooit. Het is de meest klassieke keuze voor iconische schoenen zoals de Nike Air Force 1, en het benadrukt het ontwerp van de schoenen perfect. Een andere optie is de dubbele kleurstelling, waarin zwart en wit harmonieus naast elkaar bestaan, waardoor de details van het silhouet opvallen. Dit is het geval bij bitonale schoenen zoals de adidas Superstar, waarbij de drie zwarte strepen een grootse indruk maken op de witte achtergrond, of de PUMA Classic Suede, met zijn witte contrasterende zijstreep op een zwart bovenwerk.

Contrastrijke kleding

Niet alleen schoenen profiteren van de zwart-witcombinatie. Door zwart-wit tops en broeken te kopen, maak je de weg vrij voor eenvoudige styling en eindeloze combinaties. Geen getwijfel meer in de ochtend: het samenstellen van je outfit is zo eenvoudig als 1-2-3. Of je nu gaat voor een volledig zwarte of witte look, of ervoor kiest om dingen te combineren, je hebt altijd een perfecte match.

SHOP DE COLLECTIE