Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Gift Guide

Jouw ultieme cadeaugids 


Weet je niet zeker welk cadeau je moet geven? Geen probleem! We vroegen onze in Italië gevestigde Stripers, Carmela en Emmanuel, naar de nieuwste streetwearstijlen die ze graag geven en ontvangen. Het perfecte cadeau voor een speciaal iemand vinden is nog nooit zo eenvoudig geweest. 

Carmela

Hallo jongens, om te beginnen heb ik jullie een leuk verhaal te vertellen. Deze is voor iedereen die net zo gek is op DE AIR FORCE 1 MID WHITE sneakers als ik.  Mijn vriendin Sabrina en ik waren cadeaus aan het uitpakken die we voor elkaar hadden gekocht. Sabrina opent het cadeau dat ze van mij gekregen heeft en ziet dat het de prachtige AIR FORCE 1 is. Ze kijkt me aan en zegt: "Oeps, ik heb het verkeerde cadeau geopend, deze was voor jou" ... Ik keek en lachte ... we hadden hetzelfde cadeau voor elkaar gekozen😂. Ik draag de AIR FORCE 1 graag, ze maken me blij omdat ik ze me doen denken aan dat speciale moment. Wanneer ik ze draag, maak ik de look altijd af met Nike basic sokken en om ze te personaliseren kies ik gekleurde veters.

Om te geven: 

Ik ben dol op winkelen bij Foot Locker omdat ik altijd vind waar ik naar op zoek ben. Ik kocht de Converse UNT1TL3D sneakers uit de nieuwe collectie voor mijn broer, ik koos ze omdat ze bij zijn persoonlijkheid passen, de details zijn gerelateerd aan street art, hij zal zeker opvallen tussen zijn vrienden.

Om te krijgen:

Ik maak mijn outfit graag compleet met kleding en accessoires van de verschillende merken die Foot Locker aanbiedt. Ik wil graag de nieuwe 'Puma MAYZE platforms door Dua Lipa’ krijgen, ik vind ze casual maar tegelijkertijd anders. 

Tips: 

Ik raad je aan om de verschillende kledingcollecties die NIKE biedt niet te missen, met name de nieuwe NIKE TECH TRACK line, de lentecollectie is gek. Laat je inspireren door de vele kleuren die je kunt dragen en maak vervolgens prachtige foto's om te posten voor op je sociale media.


Emmanuel

Om te geven:

De cadeaus die ik graag geef aan mijn vrienden en familie zijn sneakers, omdat ik denk dat ik weet wat hun stijl is. Maar als ik niet helemaal zeker weet welk soort sneakers ze leuk vinden, ga ik voor wat meer casual kleding. 

Om te krijgen:

Ik krijg graag sneakers cadeau. Een cadeau dat ik ooit heb gekregen was een paar Jordan 1 mid. Het was zo speciaal, want het was een verjaardagscadeau van mijn zus en ze zat helemaal goed.

Tips: 

Mijn advies zou zijn om kleding te zoeken, omdat ik denk dat het waarschijnlijk iets makkelijker is dan sneakers. Dit is ook de tijd dat sportkleding en streetwear erg trendy is, dus daar zit je altijd goed mee. Je kunt ook shoe care als cadeau kopen. Op deze manier kan iemand zijn favoriete sneakers weer laten stralen. 

BEKIJK DE COLLECTIE