Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Grey with a Pop of Color

Ga voor een herfst vol actie


De herfst is al begonnen en we zien weer meer donkere kleuren in de winkels. Maar jij bent nog niet klaar om de zomer los te laten, of wel? We snappen helemaal dat heldere kleuren en pasteltinten je dag energie en positiviteit geven. Dat geef je niet zomaar op! Daarom willen we graag de laatste trend van het seizoen delen: grijs gecombineerd met een vleugje kleur.

De omschakeling van de zomer naar de herfst was nog nooit zo makkelijk. Stel je voor dat je met een modieuze touch de energie en het comfort van de zomer kunt behouden. Hoe klinkt dat?

Cherokee, Nuria en Nathalie, onze fashionista Stripers, laten ons zien hoe je heldere en zomerse pastelkleuren kunt stylen met grijze items.

Onze eerste Striper, Cherokee van Foot Locker Amsterdam, is ook model en ze houdt van het comfort van deze loose fit grijze trui met rits van Nike. Om een coole vintage look te creëren, heeft ze deze hoodie gestyled met artikelen in pasteltinten zoals het ruimvallende adidas Collegiate-T-shirt, de Nike Air-jurk en de Nike-crossbodytas. Ze koos voor de adidas Superstar Bold 'Clouds & Flowers'-sneakers om haar look af te maken met een frisse touch.

Nuria, onze Striper van Foot Locker Rotterdam is student en content creator. Zij koos voor een grijze hoodie en legging, die ze stylede met de pastelkleurige Nike Air-top en een witte crossbodytas. Ze maakt haar look compleet met witte en beige Nike-sneakers.

Tot slot hebben we Nathalie van Foot Locker Rotterdam. Kijk hoe ze oldskool vibes matcht met moderne kleuren. Ze draagt het grijze Nike Essentials Boyfriend-T-shirt dat ze heeft gecombineerd met de Under Armour-legging met print voor een prachtige oldskool stijl. Ze maakte haar look compleet met witte en beige Nike Air Max 90.

Ben je klaar om de herfst met een frisse look te beginnen? Ontdek nu de keuzes van onze fashionista's!

SHOP DE COLLECTIE