Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Striper Holiday 2020

"Shoes Don't Change The World, What you give does."

#GIVETOGET

Deze feestdagen vieren we het belang van teruggeven en het goede doen.

Met #GIVETOGET ondersteunen we creatievelingen in Europa die hun tijd en creativiteit besteden aan het ondersteunen van hun gemeenschappen. We hebben de hulp ingeroepen van onze iconische stripers om te geven aan hen die teruggeven. We willen ons publiek graag inspireren hetzelfde te doen.

Elk van deze changemakers zal teruggeven met een donatie aan een goed doel van zijn/haar keuze namens Foot Locker. Ze zullen ook worden uitgerust met de middelen om vooruitgang te blijven boeken in de toekomst.

Ga met ons mee op onze reis.

Kom meer te weten over hoe je mee kunt doen en bekijk ons initiatief terwijl we je een exclusief kijkje achter de schermen van onze nieuwste campagne geven.

Share the gift of giving

Deze feestdagen nodigen we je uit om samen met onze changemakers iets terug te doen. Kijk eens om je heen en denk na over wat je kunt doen om eens iets terug te doen voor jouw gemeenschap. Je hoeft geen geld te doneren, want zelfs kleine acties kunnen een grote impact hebben Je kunt creëren, zoals Isaac die met zijn kunst bewustzijn wil creëren voor goede doelen waar hij om geeft Je kunt ook je tijd beschikbaar stellen, zoals Stella die aan haar leerlingen teruggeeft door dansles te geven. Of je kunt een gesprek aangaan, zoals Odile die haar social media gebruikt om verhalen te delen over haar strijd met haar geestelijke gezondheid

What might seem like a small step to you, might be a huge deal for someone else. Zelfs door een petitie te delen, aandacht te geven aan een goed doel of een eerlijk gesprek te starten op Twitter, kan je actie ondernemen en de huidige cultuur veranderen.
How are you giving back this holiday season? Delen your way on Instagram and tag @footlockereu + #givetoget