Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Milan Fashion Week

Bekijk wat er in de mode is tijdens Milaan Fashion Week

Na het overzicht van de beste looks van het seizoen tijdens de London Fashion Week, reizen we nu naar het zuiden om te zien wat Milaan voor ons in petto heeft! 

Ter gelegenheid van dit evenement vroegen we aan twee van onze Stripers uit Italië om inspiratie en ideeën over de nieuwste opkomende trends en hoe je ze kunt stylen.  

Glyzel, onze Striper van de Foot Locker Milano Corso Vittorio Emanuele II-winkel, is onze stylist van vandaag. Ze heeft drie trendy looks uitgezocht. Eentje voor haarzelf en twee voor Silvia, onze Striper uit onze Milano Via Torino-winkel.

De eerste look die Silvia draagt is een sportieve look met wat extra's. De Nike Tech Fleece-broek en het Nike Sportswear Essentials-T-Shirt houden de look netjes en de Vans Sk8-Hi Platforms tillen je outfit naar een nieuw niveau.  

De tweede look die Glyzel koos voor Silvia is misschien een beetje controversieel voor sommigen, maar we zijn er fan van! Silvia draagt een adidas Adicolor Essentials-fleece hoodie gematcht met een Nike Essential Swoosh-legging. Is het combineren van adidas en Nike eigenlijk wel toegestaan? Volgens Glyzel wel. Maak de look compleet met een adidas Zx 2K Boost voor een nieuwe, alledaagse look. 

Glyzel heeft voor zichzelf een stijlvolle maar toch comfortabele outfit samengesteld. Ze begon de look met een paar Nike Zoom Air Fire (begin altijd met de sneakers😉). Daarna heeft ze een Jordan Zion-basketbalbroek en een Nike Essentials Trend-hoodie voor over het hoofd uitgezocht. Ze heeft haar look compleet gemaakt met een New Era 9Forty-pet. Een perfecte combinatie van sport en streetwear als je het ons vraagt. 

Ben je er klaar voor om je stijl naar een hoger niveau te tillen tijdens dit Fashion Week-seizoen? Ontdek onze Striper Picks en alle beschikbare kleurencombinaties.

 

SHOP DE COLLECTIE