Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Nike TN Persian Violet

Geef je toekomst vorm met de TN Persian Violet


Stereotypen en conformisme hebben nooit deel uitgemaakt van onze cultuur. Je hoeft niet in een vakje te passen. In plaats daarvan houden wij er meer van om de grenzen te verleggen, de toekomst te bepalen zoals jij dat wilt en jouw unieke zelf te vieren!

Onze TN-collectie is daar de perfecte afspiegeling van en de Persian Violet-sneaker is een sterk symbool van waar TN vandaan komt. In dit klassieke en gedurfde model smelten de oude generatie en de nieuwe samen. Beiden vechten voor een meer inclusieve wereld, waar al onze verschillen van tel zijn.

Nu je de volwassen wereld en het zelfstandige leven instapt, krijg je controle over je eigen reis. Wees dus vrij en geniet van de eindeloze en onbeperkte mogelijkheden om je toekomst vorm te geven.

De nieuwe generatie brengt ons hoop en inspiratie. Met je ambitie kun je de dingen veranderen en het werk van de vorige generatie naar een hoger niveau tillen. Het zijn niet de schoenen die de wereld veranderen. Wel jij.

Aangezien deze collectie draait om een nieuw begin, gingen we op een roadtrip naar een strand in de buurt van Londen voor een shoot bij een prachtige zonsondergang. Jumoke, Rui, Aurea en Mariano, onze Stripers uit het Verenigd Koninkrijk, dragen kleding en sneakers uit de TN-collectie die ze hebben gestyled naar hun voorkeuren.

"De TN is zo'n gewaagde sneaker dat ik hem zou combineren met een eenvoudige outfit", legt Jumoke uit. Ze vindt het ook leuk dat het met de TN heel gemakkelijk wordt om je persoonlijkheid te laten zien.

Bekijk hoe Jumoke en de anderen de nieuwe TN Persian Violet hebben gestyled in de Striper-recensies.

SHOP DE COLLECTIE


Ontdek de kleding van de TN Persian Violet-collectie en de verschillende kleuren van de TN-sneaker.