Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Nike Waffle One FLX

FLX EXCLUSIEF: WIN DE ICONISCHE NIKE WAFFLE ONE + STYLING EN EEN WINKELSESSIE 

 
Wist je dat Foot Locker een lidmaatschapsprogramma heeft? Met ons FLX-lidmaatschap heb je toegang tot de leukste evenementen, exclusieve uitverkopen en gratis verzending. Maar dat is nog niet alles: als je bij Foot Locker winkelt, verzamel je XPoints die inwisselbaar zijn voor de beste beloningen in streetwear. Als je nog geen FLX-lid bent, mis je echt iets! We voegen elke week nieuwe beloningen toe, dus zorg ervoor dat je up-to-date blijft en meld je nu aan als je dit nog niet hebt gedaan.

Deze week heeft FLX iets nieuws en spannends voor je in petto. Leden maken kans op de Nike Waffle One-sneakers, samen met een online winkel- en stylingsessie die wordt georganiseerd door een van onze UK Stripers, samen met Zinaida, een bekende Amsterdamse stylist. Tijdens de virtuele sessie laten Harry en Zinaida je de nieuwste trends zien en tonen ze hoe je kunt combineren en stylen om tot iets nieuws te komen. En ze geven je een virtuele rondleiding door de winkel waar je een nieuw Nike-outfit ter waarde van €300 mag uitkiezen. De sessie wordt online gedaan, zodat je tijdens het winkelen niet eens het comfort van je eigen huis hoeft te verlaten!

Deze beloning is live tot 24 juni en kan worden ingewisseld voor slechts 500XPoints. Maak je geen zorgen als je nieuw bent bij FLX en nog geen XPoints hebt. Door je aan te melden, ontvang je automatisch 1000 welkomst-XPoints. Waar wacht je nog op? Registreer of log in op je FLX-account en doe nu mee aan deze beloning!