Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Euro UEFA England

Hoor ons brullen voor de Euro 2020


Kampioenen, zijn jullie klaar voor de Summer of Sports? We staan aan de vooravond van de8ste finale van de Euro 2020, en de concurrentie is zwaar. In Groep D heeft Engeland met succes de wedstrijd gewonnen. Na het winnen van twee wedstrijden zijn de Three Lions gekwalificeerd voor de volgende ronde met een totaal van zeven punten. De supporters brullen van vreugde en dragen met trots witte en rode kleuren. Dit lijkt ons het perfecte moment om nieuwe zomerkleding te kopen en ook de kleuren van je land te dragen.

Ondertussen vindt er weer een voetbalwedstrijd plaats binnen de Stripers community. Steeds meer Stripers doen mee en gaan de uitdaging aan. Jij ook?  

Maak kennis met Rui, onze Striper uit Newcastle. Om Engeland te vertegenwoordigen in de Striper Challenge, draagt hij een witte top, een grijze short en de klassieke Nike Cortez-sneakers. Kijk hoe hij de bal hoog houdt.

Doe jij het beter? Pak dan je telefoon en maak een filmpje van je jongleerkunsten terwijl je trots de kleuren van jouw land draagt. Laat de wereld je talent ontdekken! Deel de video op Instagram met de hashtag #striperchallenge en vergeet niet om @footlockereu te taggen zodat we je kunnen zien.

NU WINKELEN


Of je nu Engeland wilt supporten of gewoon graag kleding draagt in de kleuren wit en rood, ontdek Rui's keuzes.