Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Utility Trend

BEWEEG IN STIJL

Dit seizoen draait alles om praktische kleding. Na een periode van onzekerheid en weinig sociale contacten zijn buitenactiviteiten een onmisbaar deel van onze dagelijkse routine geworden. Benieuwd hoe praktische outfits er eigentijds, hip en modieus uit kunnen zien? Nou, we hebben allicht de perfecte items en tips voor je.

Onze nieuwe herencollectie is geïnspireerd op werkkleding en de vrije natuur en biedt je totale bewegingsvrijheid met praktische kleding, handige zakken en robuuste sneakers.

We vroegen aan Sergen, onze Striper van Foot Locker Venlo, om mee toe doen aan de shoot en je te helpen bij het combineren van deze items. Zo kan je de coolste look ooit creëren.

"Toen ze me vroegen, was ik erg blij. Zo kon ik eens een ander soort werk doen als Striper", vertelt Sergen. Het leukste aan de shoot was dat hij nieuwe mensen ontmoette die net zoveel van mode houden als hij. "Ik vond de kleding van Nike/Jordan mooi omdat die neutraler is en meer bij mijn stijl past", zeg hij. "De Nike Air Max 2021-schoenen waren echt een comfortabele match met een zwarte Tech Fleece joggingbroek. Bovenop die broek droeg ik een oversized zwart bomberjack van Jordan en een wit Nike Essential-T-shirt. Als accessoire koos ik voor een kleine heuptas om allerlei spulletjes in op te bergen."

Wil je nog meer modetips en info over trendy en actuele utility-outfits? Bekijk nu Sergens favorieten en de volledige nieuwe collectie!

SHOP DE COLLECTIE