Meteen doorgaan naar hoofdmenu

ONTMOET DE STRIPERS

Ontmoet de Stripers. Ze ontlenen hun naam aan de strepen die ze met trots dragen. Ze zijn het gezicht en het hart van Foot Locker.

De ruggengraat van onze community, de toonaangevende autoriteit op het gebied van sneakers. We hebben ze zelfs op ons logo gezet. En nu zijn ze eindelijk online. Leer hun verhalen, hun passie en hun favoriete sneakers kennen - ze vertellen je alles, zonder filters.

Cherokee, Nuria en Nathalie

Met trots presenteren wij onze Stripers en changemakers Cherokee, Nathalie en Nuria. Ze brengen hoop, creativiteit en schoonheid in deze wereld en in onze Grijs met een vleugje kleur-collectie.

 • Maak kennis met Nuria

  Student en content creator die haar klantvisie altijd op een creatieve manier uitdrukt.

 • Maak kennis met Cherokee

  Model en creatieve changemaker met haar eigen, unieke stijl.

 • Maak kennis met Nathalie

  In haar fotografie, tatoeagekunst en stijl gaat ze creatief om met de mix van oud en nieuw..

Jumoke en Caprice

Ter ere van Women's History Month spraken we met onze Stripers Jumoke en Caprice en vroegen we hen wat empowerment van vrouwen voor hen betekent. Dit verhaal maakt deel uit van ons grotere initiatief om een progressievere toekomst te creëren voor iedereen. Nieuwsgierig geworden? Lees hier het hele verhaal.

 • Maak kennis met Jumoke en Caprice

  Maak kennis met onze Stripers Jumoke (22) en Caprice (24). Ze werken allebei bij Foot Locker in het VK. Wil je weten wat ze van de nieuwste artikelen vinden? Lees hun Striper-recensies.

 • Het is aan jou

  Als je er goed uitziet, doe je goede dingen. Jumoke en Caprice vertellen ons alles over de favoriete artikelen waarmee ze hun zelfvertrouwen een boost geven. Leer de artikelen kennen waar ze het over hebben en kom nog veel meer te weten.

 • Killer-stijl

  Jumoke en Caprice vertellen ons wie hun stijliconen zijn en waarom.

 • Empowerment van vrouwen

  Jumoke en Caprice vertellen ons wat de empowerment van vrouwen voor hen betekent.

Londen

Amsterdam

Milaan

Parijs

Berlijn

Liverpool