Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Kawhi Sig 1 Santa Klaws review by Caprice

New Balance Kawhi Sig 1 "Santa Klaws" - Men Shoes

Nieuw Saldo Kawhi Sig 1 "Santa Klaws" - Mannen Schoenen (Blauw-Wit)

Algehele ervaring:

Mijn algehele ervaring met de Kawhi was goed. Het zijn schoenen met een doel. Hoewel ik zelf niet veel sport, zie ik zo dat deze geweldig zouden zijn voor het basketballen. Ze zijn vrij stevig en hebben een geweldig vetersysteem dat de voet goed op zijn plaats houdt, waardoor je enkels goed worden ondersteund. Ik heb zelf brede voeten en toen ik ze droeg waren ze erg comfortabel, dus ik kan ze van harte aanraden aan mensen met grotere voeten. Ze ademen ook goed, dus als je ze draagt bij het sporten zullen ze je voeten koel houden. Hoewel ik vind dat de schoen er vrij groot uitziet, zijn ze niet erg zwaar en waren ze comfortabel om te dragen.

Een goede keuze als je ook houdt van

Jordan Zoom 92. In terms of look and shape, I would say they are quite similar. They are also similar to the Kyrie 7 as they give the right support around the ankle and are great basketball shoes. The breathability reminds me of Nieuw Saldo sneakers.

Aanbevolen voor

iemand die houdt van sporten, vooral van basketbal. Deze schoenen zijn daar perfect voor!

Stijltips:

Bij deze schoenen zou ik een zwarte hoodie met een print dragen, bij voorkeur met lichtblauwe accenten, samen met zwarte boyfriend basketbalshorts en witte sokken. Wat betreft accessoires zou ik het geheel afmaken met een zilveren ketting.