Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Converse Unt1T3Ld review by Manu

Converse Unt1tl3d - Basisschool Schoenen

Algehele ervaring:

Deze sneakers zijn ongelooflijk leuk en de materialen zijn vrij nieuw. De sneaker is namelijk gemaakt van een stof die lijkt op nylon en die de sneaker een prachtige glans geeft. Op de buitenkant van de schoen staat de klassieke Converse-ster en aan de binnenkant is het logo aangebracht, maar dan in een opvallende geelgroene kleurcombinatie. Vanuit een design-perspectief is het druppeleffect ook erg interessant. De zool is erg casual en de felle kleur geeft de sneaker een jeugdig tintje, terwijl de neus neutraal zwart-wit is. Tot slot moeten we het zeker ook hebben over de zilveren tong, die levendigheid en vrolijkheid toevoegt aan deze Converse en de schoen onderscheidt van alle eerdere modellen.

Aanbevolen voor:

Personen die op zoek zijn naar een lichte, maar lekker vrolijke schoen. Converse voelen altijd licht en comfortabel aan. Je hebt het gevoel dat je op blote voeten loopt. Ze behoren tot de meest lichtgewicht sneakers.

Stijltips:

Ik draag dit soort modellen graag met wijde broeken of overalls, omdat ze voor een retro, casual stijl zorgen maar toch modern zijn. Combineer ze met een zwart overhemd met korte mouwen, hoge gele, rode of groene sokken die bij het logo passen en een zwarte regenhoed, en je bent er helemaal klaar voor!