Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Black Friday FLX 2021

Het is Black Friday!

Wolken bedekken de hemel, de ene kerstfilm na de andere komt op het scherm, warme chocolademelk is weer favoriet in huis... Het lijkt erop dat november officieel is begonnen. En dat betekent... tijd om te shoppen! We hebben spannend nieuws dat we met je willen delen. 

Het FLX-programma, dat begon in Nederland en daarna werd uitgebreid naar Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, is nu beschikbaar in Italië, Spanje en Duitsland. 

Het FLX-lidmaatschap is het loyaliteitsprogramma van Foot Locker. Hiermee kunnen we onze meest loyale klanten belonen voor hun aankopen en betrokkenheid bij Foot Locker. Ze krijgen toegang tot unieke producten en geweldige voordelen die alleen voor leden gelden.  

FLX is een spaarprogramma op basis van punten. Als lid kun je 100 XPoints verdienen voor elke € 1 die je besteedt bij Foot Locker, zowel in de winkel als online. Je kunt ook extra XPoints verdienen door deel te nemen aan extra verdien-activiteiten. Je kunt dan je punten inwisselen voor geweldige beloningen, zoals limited edition-sneakers, gadgets, gesigneerde NBA-shirts, meet-and-greets met NBA-spelers en popsterren, workshops en nog veel meer.  

Voor Black Friday wordt FLX nog specialer. Nereia, onze Striper van de Foot Locker-winkel aan de Plaça de Catalunya in Barcelona, is hier om de speciale FLX-beloningen te presenteren voor Black Friday.   

Ten eerste krijgen alle FLX-leden van 21 tot en met 25 november 10% extra korting. Ten tweede is er van Black Friday tot Cyber Monday een giveaway van 4 beloningen: Nike AJ 11 - retro cool grijs, Apple Airpods Max, E-Kick Scooter en 50% FL cadeaukaarten. 

Doe mee met FLX en geniet van alle beloningen. Mis niks!

Doe mee met FLX