Meteen doorgaan naar hoofdmenu

ACTIVE LIFESTYLE TREND

Active Lifestyle

ACTIVE LIFESTYLE-TREND

Tegenwoordig speelt het leven van de meeste mensen zich af achter een schermpje. Werken, winkelen en verbonden blijven met onze vrienden zijn activiteiten die we steeds vaker met een vingerbeweging uitvoeren. Hoewel dit zeker handig is, mogen we niet vergeten dat een actieve levensstijl essentieel is voor een gezonde geest en lichaam! Een eenvoudige wandeling kan genoeg zijn voor een goed humeur én het is de perfecte gelegenheid om je nieuwste outfit te dragen. Bonuspunten als je een vriend(in) uitnodigt en de kans grjipt om IRL contact te hebben.

Om je wat OOTD-inspiratie te geven voor als je weer iets actiefs gaat doen, werken we samen met twee Stripers uit het Verenigd Koninkrijk, Dami en Shennice. Ze geven je hun kijk op de Active Lifestyle-trend met enkele van de coolste items van Just Don en Cozi.

Bij Cozi draait alles om kleding die je altijd en overal kunt dragen. Cozi viert elke vrouw en geeft haar de kans om haar favoriete sneakers te stylen op een manier die comfortabel, modieus en leuk is.

Just Don, opgericht door cultureel icoon Don C in 2011, is een luxe sportkledingmerk dat bekend staat om zijn nieuwe kijk op klassieke NBA-shorts en -shirts.

Shennice combineerde een volledige Cozi-outfit met ON-schoenen. Ze koos een donkergroene top en short die bij de witte Cloud-5-schoenen passen. De zwarte outfit combineerde ze met de roze Cloudnova-sneakers. Het resultaat is tegelijk vrouwelijk en gewaagd, waarbij een uitgesproken athleisure-look wordt gecombineerd met een comfortabele pasvorm.

Dami droeg een Just Don-T-shirt en -short met ASICS Gel Quantum 180-7 in bijpassende zwart en neongroene tinten. De laatste look is krachtig en eigentijds, en toch perfect voor een eenvoudige wandeling in de stad.

Nu is het jouw beurt! Bekijk onze suggesties en stel je eigen activewear-outfit samen. Waar ga je het dragen?

 

SHOP DE COLLECTIE