Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Cozy Trend

VOEL JE BEHAAGLIJK TIJDENS DE FEESTDAGEN

We hebben nu zóveel tijd thuis doorgebracht, dat we comfort meer op prijs stellen dan ooit. We willen iets fijns, iets behaaglijks, iets dat ons hart verwarmt. Geniet dit jaar van warme feestdagen met de meest comfortabele items uit onze nieuwe collectie. Je hoeft niet meer te kiezen tussen het een of het ander: ga gewoon voor stijl én comfort!

Onze Stripers, Maximilian uit Londen en Alessia uit Turijn, laten je graag zien wat de meest behaaglijke items voor de komende feestdagen zijn, en hoe je ze kunt stylen. Van hoodies en sweatshirts tot trendy schoenen van imitatiebont, deze collectie omvat een breed scala aan behaaglijke en ultra-stijlvolle looks.

Voor haar eerste look combineerde Alessia de leuke Nike Crew Neck met een Nike Swoosh-legging en voegde er een huiselijke touch aan toe met de Puma Fluff-slippers.

Daarna creëerde ze een tweede look met een Nike Open Hem-broek en een Nike Crew Neck, die ze combineerde met de zachte Puma Leadcat-slippers.

 Wat Maximilian betreft: voor zijn eerste look combineerde hij Nike Burrow-pantoffels met de PUMA Power Tape Over The Head-hoodie en de PUMA Power Tape-broek met geribde boord.

 Voor zijn tweede outfit koos hij de Clog White Crocs en combineerde ze met de Fresh Ego Kid Bel Air oversized Sherpa-hoodie en de Fresh Ego Kid Bel Air Boucle-joggingbroek.

En last but not least, creëerde Maximilian een look met de Nike Repeat Cargo-hoodie en -broek en maakte zijn outfit af met zwarte UGG Tasman Broken Logo Fur-slippers.

Wil je meer weten over onze Cozy Trend-collectie? Ontdek nu de keuzes van Alessia en Maximilian.

SHOP DE LOOK