Meteen doorgaan naar hoofdmenu

London Fashion Week 2022

FASHION WEEK - London

HET IS TIJD VOOR DE LONDENSE MODEWEEK

September staat voor de deur, wat maar één ding kan betekenen: het is tijd voor de modeweek! Kijk met ons mee bij het begin van het modeseizoen en ontdek als eerste wat er in Londen in de mode is.

Ter gelegenheid van de Londense modeweek hebben we onze Londense Striper en modeliefhebber Jumoke Bello gevraagd om ons bij te praten over de trends, essentiële items en hoe je ze kunt stylen. Ze zal ook een paar outfits samenstellen op basis van wat volgens haar de must-have stijlen voor de herfst gaan zijn.

Toen we haar spraken, vertelde Jumoke ons dat ze van oversized kleding houdt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de items die ze voor deze look heeft gekozen, comfortabel zijn, op straatstijl zijn geïnspireerd en natuurlijk überpopulair zijn. Met een Jordan-jas, Jordan-broek en een hemdje van ons eigen Foot Locker-merk Cozi is deze look regelrecht modieus. 

Maar hé, je hoeft het niet van ons aan te nemen... Bekijk de video hieronder en ontdek wat Jumoke te zeggen heeft over haar keuzes, styling en het belangrijkste: hoe Londen haar straatstijl heeft geïnspireerd.

Kun je niet wachten om te shoppen? Bij ons zit je goed. Ontdek alle keuzes van onze Stripers en loop voor op de trends! 

 

SHOP DE COLLECTIE