Meteen doorgaan naar hoofdmenu

Reflective Sparkling Trend

SHINE BRIGHT: SPARKLING EN REFLECTIVE

Heb je vorig jaar ook die typische sfeer van de feestdagen zo gemist? Wij wel. Maar dit jaar komen we weer samen, om te feesten en te schitteren. Om dit te vieren, nodigen we je uit om onze nieuwe collectie te ontdekken: Sparkling voor haar en Reflective voor hem.

Onze Stripers, Nienke uit Tilburg en Jelle uit Amsterdam, zijn er om je te helpen bij het creëren van opvallende looks met deze collecties.

Voor Jelle bracht de Reflective-collectie de perfecte items op het juiste moment. We willen niets liever dan weer echt samen zijn met anderen, en dan is het geweldig om in een coole en stijlvolle outfit op te dagen.

Om zijn look te creëren, combineerde Jelle de Nike Tuned 1 Essential met een adidas Chile 20 trainingsjasje en -broek. Deze outfit is zo veelzijdig dat hij ook te combineren is met de LA Trainer II, zodat je een volledige adidas-look krijgt.

Een andere geweldige reflecterende optie die bij deze sneakers past, zijn de Nike Full-Zip-hoodie en joggingbroek. Je bent in no time klaar voor de feestdagen!

Wat Nienke betreft: ze houdt van het glanzende gevoel dat je krijgt als je stukken uit de Sparkling-collectie draagt.

Voor haar eerste look koos ze de Converse Chuck Taylor 70 Glam in zilver die ze combineerde met de adidas Originals Over The Head-hoodie en broek met enkelboord.

Vervolgens creëerde ze haar tweede outfit met de Nike Essentials Dance Crew Neck-top en broek, en maakte ze haar look compleet met de Converse Chuck Taylor 70 Glam in het zwart.

Zin om het feest met vertrouwen te beginnen? Bekijk de keuzes van Jelle en Nienke en maak deze feestdagen onvergetelijk.

Shop de look