• GRATIS VERZENDING VOOR BESTELLINGEN VANAF €29,99
  • Word lid van FLX, ons nieuwe membership, en spaar XPoints bij iedere aankoop
  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen
  • Nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn van 60 dagen voor alles

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

   GRATIS verzending voor alle FLX members en orders vanaf €29,99
  Vermijd de drukte, nu verzending binnen 2-5 dagen. Verlengde retourtermijn tot 60 dagen. Meer Informatie
  Home Kids
  Merk adidas x Model Superstar x
  Min. €
  Max. €

  Stoer en comfy: adidas Superstar voor kinderen

  Voor de stoerste kids vind je kleding en sneakers in onze collectie van adidas Superstar kinderen? Een stoer trainingspak of een paar hippe sneakers is voor elk kind geweldig. Zelfs voor de allerkleinsten zijn er track suits en schoentjes van adidas Superstar kinderen. Superlief toch, een kleintje in een zacht velours trainingspak? Voor schoolkinderen zijn er ook elke keer weer nieuwe adidas Superstar kinderen modellen te vinden, dus kom snel naar Foot Locker om iets cools uit te zoeken.

  Met de hele familie naar Foot Locker

  Hippe meiden in een adidas broek, stoere boys met vette sneakers - er zijn voor iedereen wel adidas Superstar kinderen modellen te vinden die passen. Het is kleding van goede kwaliteit en geven topcomfort bij spelen of sporten. Het staat goed op school en op straat, en ja, ook op de peuterspeelplaats, so cute. Met de schoenen van adidas kan je doen wat je wil. Lekker rondrennen of voetballen, het kan allemaal, want de schoenen en kleren van adidas Superstar kinderen zijn er voor gemaakt. Bij Foot Locker valt de adidas Superstar kinderen prijs heel erg mee, want wij hebben altijd goede aanbiedingen. Dat geldt voor de hele familie, dus kijk ook even bij de heren- of damescollectie van Foot Locker.

  Supercool in adidas

  Kids die cool zijn, willen adidas Superstar voor kinderen hebben. De drie strepen met gouden glans staat namelijk bij kinderen zo stoer! De broeken en tops van adidas geven bewegingsvrijheid en zitten altijd lekker. Reken maar dat het zelfvertrouwen geeft als je met vette, nieuwe schoenen van adidas Superstar kinderen naar school gaat. Voor voeten in de groei zijn de sneakers van adidas Superstar kinderen ideaal, want ze geven stevige support en zijn gemakkelijk aan te trekken. Dus check snel de collectie van adidas Superstar kinderen bij Foot Locker.

  Foot Locker voor echte liefhebbers

  Heb je jong geleerd waar je adidas Superstar kinderen voor de beste prijs kunt krijgen? Dan weet je voor altijd dat Foot Locker de beste winkel is om goede aanbiedingen te vinden. Bij Foot Locker zijn bovendien altijd de nieuwste modellen in huis, dus echte liefhebbers van sneakers en goede merkkleding komen het liefst direct naar Foot Locker.