• ORDERS BOVEN € 50 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING!
  • 100% tevredenheidsgarantie (binnen 28 dagen retourneren)

  • Retourneren in een van onze winkel of laten ophalen

  Selecteer je land

  Om uw bestelling correct te kunnen verwerken, is het belangrijk dat u het land kiest waarnaar u wilt dat we de bestelling verzenden, vóór u begint te shoppen.
  To be able to correctly process your order, it's important that you choose the country you want your order to be shipped to before starting your shopping.

  // ORDERS BOVEN € 50 HEBBEN ALTIJD GRATIS STANDAARD LEVERING! //
  Home
  Merk Nike x
  Min. €
  Max. €

  Alles van Nike bij Foot Locker!


  Het is niet gemakkelijk een merk te vinden dat meer invloed op ons leven heeft gehad dan Nike. Nike is de ultieme referentie wat sportkleding en schoenen betreft... Of het nu om mode of om prestaties gaat, Nike-producten zijn alomtegenwoordig. De Nike-Swoosh geldt als een van de meest erkende logo’s aller tijden. Daarnaast heeft Nike een heel grote invloed op onze levenswijze en cultuur op alle gebieden.


  Lees meer
  De geschiedenis van Nike

  Nike werd in 1964 door atleet Phil Knight en zijn trainer Bill Bowerman opgericht. Beiden begonnen in de hele USA sportschoenen uit de kofferbak van hun auto te verkopen, totdat ze in 1966 hun eerste winkel in Californië openden. Het jaar daarop deden ze het opnieuw aan de oostkust en openden ze een nieuwe winkel in Massachusetts. Met wat hulp van de plotse stijging in de vraag naar sportartikelen, vooral sportschoenen, groeide Nike tijdens de eerste jaren van zijn bestaan exponentieel en in 1971 werd de Nike-Swoosh, het bekendste merklogo aller tijden, ontworpen. De rest is geschiedenis.

  Nike-innovaties

  Sinds zijn bescheiden begin heeft Nike altijd het ritme aangegeven. Voor Nike was het altijd van het grootste belang atleten de beste uitrusting te geven. Daartoe voerde Nike steeds vernieuwingen door om de prestaties te verbeteren. Deze passie voor vooruitgang heeft Nike aan zijn legendarische status geholpen. Zonder Nikes toekomstgerichte visie zou de sportartikeltechnologie niet zover zijn ontwikkeld. Nike bouwde zijn aura ook met legendarische reclamecampagnes (de „Just do it“-slogan was de invloedrijkste slogan van de 20ste eeuw) en sponsoring van succesvolle profsporters.

  Nike is er voor altijd

  Nike is er voor iedereen. Wij hebben allemaal al eens een paar Nike-schoenen aan onze voeten gehad! Hoeveel Nike-schoenen hebt u in uw leven gehad? Het antwoord is allicht: te veel om op te noemen! U weet bovendien dat Nike er altijd voor u is, het maakt niet welke sport u beoefent. Basketbal, lopen, skateboard, fitness, voetbal, tennis... Nike heeft de beste producten die er zijn. Nike is overal aanwezig. De hele wijde wereld kent Nike en de swoosh is overal op straat aanwezig. En dat allemaal omdat Nike-schoenen, -kleding en –accessoires altijd de moeite waard zijn geweest en gewoonweg onweerstaanbaar zijn. U weet dat u er goed uitziet als u Nike draagt, en u weet dat u zich goed voelt als u Nike draagt. Nike is er voor altijd. Terugkijkend op de geschiedenis achter het merk is er maar een manier om Nike te beschrijven: dominantie. En wat er in de nabije toekomst ook aan swoosh komt; wij kunnen garanderen dat het niet snel voorbij zal zijn! Bereid u voor op de volgende generatie Nike-producten!

  Nike en Foot Locker: een oneindige liefdesgeschiedenis

  Sinds het prille begin zijn Foot Locker en Nike altijd verbonden geweest. En wij zijn ongelofelijk trots u met de nieuwste en mooiste vandaag beschikbare Nike-producten te kunnen voorzien. Probeer onze Nike-collecties uit, zoals altijd blinken ze uit in exclusiviteit.
  Lees minder

  LAAD MEER